Projektör till AFRY!

Har du erfarenhet av att projektera inom olika teknikområden, t.ex. 3D-projektering? Vill du vara med och utveckla framtidens teknik hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Detta är tjänsten för dig som söker personlig utveckling samtidigt som du bidrar till något meningsfullt. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om tjänsten

Professionals Nord söker för AFRYs räkning en projektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AFRY under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AFRYs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

AFRY består i dagsläget av ca 16 000 medarbetare i ungefär 50 olika länder. Här får du möjlighet att arbeta i en miljö med olika människor och kompetenser då företaget består av både juniora och seniora medarbetare, ledare samt experter, med olika bakgrund och erfarenhet. Företagskulturen är öppen, dynamisk och innovativ, kontinuerlig utveckling av medarbetarna är avgörande för att tillsammans nå dit. Hos AFRY får du möjlighet att skapa den karriär som passar just dig. Ett företag fyllt av möjligheter och spännande utmaningar!

 

Arbetsuppgifter

I en bred roll som projektör får du möjlighet att utvecklas genom varierande arbetsuppgifter och du kommer får ta dig an många olika typer av uppdrag. Rollen anpassas efter tidigare erfarenhet, kunskap och din vilja att lära dig nya områden. För dig som har arbetat som uppdragsledare tidigare finns möjligheten att gå in i en sådan roll direkt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Arbete i större multidisciplinära projekt
  • Upprätta tekniska beskrivningar i AMA
  • Genomföra utredningar vid förstudier eller förprojektering
  • Utföra beräkningar och planering med avseende på tid och ekonomi

 

Vi söker dig som:
Har några års erfarenhet av projektering eller relevant område inom entreprenad. Du drivs av utveckling och vill arbeta i större multidisciplinära projekt. Du har dessutom en förståelse för planering av tid och ekonomi. Vidare tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som projektör hos AFRY. Du är självgående och driver projekt framåt samtidigt som du har förmåga att samarbeta nära med andra. Vi ser att du är en person som är ansvarstagande och flexibel då rollen är bred och innefattar olika typer av uppdrag. 

 

START: Omgående
STAD: Eskilstuna eller Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Eskilstuna i Södermanlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om AFRY

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 16 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.