Kundansvarig till Professionals Nord Eskilstuna

Vi gör just nu den största satsningen i bemanningsbranschens historia. Under föregående år och hittills i år har vi öppnat inte mer än sex kontor, nu tar vi sikte på att omsätta en kvarts miljard. Vi har anställt branschens absolut bästa medarbetare och söker nu Kundansvariga som vill vara med på denna framgångsresa! Vill vill fortsätta växa och hoppas få göra det tillsammans med dig!

Vill du vara med och vinna eller vill du sitta lugnt i båten och vänta på att bli omsprungen? Vi tänkte väl det, sök tjänsten eller slå oss en signal!

 

Information om tjänsten

Som kundansvarig på PN arbetar du för att säkerställa tillväxt i regionen, det gör du genom att skapa långsiktiga kundrelationer och nya affärsmöjligheter. Genom ditt arbete bidrar du till att fler personer får möjligheten att göra karriär och att våra samarbetspartners får de absolut bästa medarbetarna. Detta är en av de tuffaste men också roligaste utmaningarna du kan ta dig an.

"Professionals Nord arbetar med kompetensförsörjning i världsklass. Vi går inte ut till kunden och berättar vad vi kan erbjuda – utan vi lyssnar, förstår och skräddarsyr lösningar som passar kunden på riktigt. Vi har lokalt ägande och kompetens vilket gör att beslutsvägarna är korta och den lokala förståelsen stor." – Grundare Mattias Matsson

 

Du erbjuds

För dig som är beredd att lägga den tid och det hårda arbete som faktiskt krävs erbjuder vi dig en vardag där du får känna att du verkligen gör skillnad. Du kommer in i en expansionsfas för bolaget där karriärvägarna är många. Du kommer sitta på vårt kontor på Kungsgatan mitt i centrala Eskilstuna tillsammans med ett gäng ödmjuka vinnarskallar tillika kollegor. På Eskilstunakontoret arbetar i dagsläget vår VD och kundansvarig Philip, konsultchef Malin, kundansvarig Denis och snart även en konsultchefsassistent. Tillsammans har vi bred erfarenhet inom branschen och ser nu fram emot att utöka teamet ytterligare! Tillsammans ser vi alltid till att ha extra roligt, både på och utanför arbetet. Vi tycker också om att åka på resor tillsammans.

 

Arbetsuppgifter

  • Prospektering
  • Kalla samtal
  • Kundmöten
  • Långsiktig kundanpassad tjänsteförsäljning

 

Vi söker dig som

Vill arbeta med att skapa och bibehålla arbetstillfällen genom långsiktig tjänsteförsäljning. Du har körkort och talar svenska och engelska obehindrat då våra kunder kräver det. Har du erfarenhet av försäljning B2B eller från bemanningsbranschen så är det meriterande men inte ett krav. 

Som person kan du identifiera dig i våra värdeord:

  • FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart
  • SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN
  • LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen

Tillsammans med Professionals Nord får du en flexibel och nytänkande organisation. Du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Tillsammans ska vi de närmsta fem åren omsätta EN MILJARD, vara med på Sveriges tio-topplista över största bemanningsföretagen i Sverige och samtidigt vara Nordens bästa arbetsgivare.

 

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Eskilstuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: VD Philip Hindersbo, 070-880 48 06

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Eskilstuna i Södermanlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Professionals Nord är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag! På fem år har vi gått från 0–100 miljoner i omsättning. Nästa mål är att nå miljarden och öppna kontor i Norden. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning i världsklass. Vi vill göra människor lyckliga varje dag! Följ vår resa inom bemannings- & rekryteringbranschen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.