Är du ingenjör och redo för nästa steg i karriären?

Västerbottens industri växer explosionsartat och det är klart att du vill vara med på resan! Vi på Professionals Nord strävar alltid efter att hitta talanger och möjliggöra karriärsutveckling och kompetensförsörjning i världsklass både för dig som kandidat och våra kunder i regionen.

Är du redo för nästa steg i karriären och vill komma i kontakt med rätt personer för det klivet? Då är PN rätt kontakt för dig! Just nu söker vi dig med en ingenjörsutbildning inom till exempel produktionsteknik, industriell ekonomi, datavetenskap, mekanik eller energi och som har ett intresse av industrin!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker dig med arbetslivserfarenhet från industrin som är nyfiken på att ta nästa steg i karriären. För denna annons finns inte en färdig roll men vi vill gärna ha in din ansökan och på så sätt starta upp en kontakt som förhoppningsvis leder till en ny tjänst!

Observera att denna annons inte garanterar ett specifikt uppdrag eller tjänst.

Vi söker dig som
är utbildad ingenjör inom områden som produktionsteknik, industriell ekonomi, datavetenskap, mekanik, energi eller kvalitét. Du har tidigare arbetslivserfarenhet relaterad till din utbildning, gärna inom fordon, automatisering eller industriell produktion.

Du bor antingen i Umeå, inom pendlingsavstånd eller har ett intresse av en potentiell flytt för en spännande jobbmöjlighet!

Låter detta som du? Skicka in din ansökan nedan!

OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Emelie Steen
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.