Styr- och Reglertekniker sökes!

Systemair söker flertalet Styr- och Reglertekniker till fabriken belägen i Skinnskatteberg. Ta chansen att arbeta på ett bolag som står inför en spännande expansionsresa i en bransch under ständig utveckling där du får möjlighet att vara med och utveckla allt från teknologin kring produkter till processer och arbetssätt i ditt dagliga arbete. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Information om tjänsten:

Vi på Professionals Nord söker just nu alltså Styr- och Reglertekniker till Systemair. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom oss på Professionals Nord och att du anställs direkt hos Systemair. Du välkomnas till ett härligt team där du erbjuds en gedigen introduktion för att komma in ordentligt i arbetet. Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Systemair startade sin verksamhet med en banbrytande produktidé som förenklade installationen, den runda kanalfläkten. Idag är de ledande inom ventilationsföretag med ett 50-tal  verksamheter runt om i världen. Den vi söker kommer att tillhöra och jobba från kontoret i Skinnskatteberg. Det finns stora utvecklingsmöjligheter att få växa både i sin roll men också inom Systemair som företag. Här är ingen dag den andre lik, det är enkelt att få en överblick över hela kedjan. Med korta beslutsled och högt i tak uppmuntras du till att vara med och påverka arbetet varje dag.

 

Arbetsuppgifter

  • Skapa specifikationer för funktionsimplementering i mjukvaran som kontrollerar ventilationen och säkerställa att dessa fungerar.
  • Bistå el-konstruktören i skapandet av specifikationer för hårdvaran.
  • Utveckla valideringsprocessen och rapportera eventuella fel.
  • Representera arbetsgruppen och driva ärenden i olika projektmöten.
  • Bistå produktchef med dokumentation.

 

Vi söker dig som:

Känner dig bekväm med att arbeta i en internationell miljö på ett kundorienterat sätt och som har förmågan att se och implementera förbättringar i verksamheten. Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Styr- och reglertekniker hos Systemair. I rollen behöver du kunna hantera stressfulla situationer och hitta lösningar på problem på ett strukturerat och kontrollerat sätt. Du är driven och engagerad i att uppfylla mål och hålla tidsplaner. Som en del av teamet har du god kommunikationsförmåga samt är en är en god lyssnare och respekterar allas olika åsikter samtidigt som du inte har några problem med att uttrycka din åsikt och är trygg i dig själv.

 

Krav för tjänsten:

  • Teknisk högskoleutbildning samt ett par års arbetslivserfarenhet.
  • Kunskap inom PLC programmering.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift.
  • Körkort B.

Det är meriterande om du har kunskap inom mjukvaruvalidering och implementering av styrsystem i ventilationsaggregat samt kunskaper i Officepaketet.

 

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skinnskatteberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Skinnskatteberg i Västmanlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.