Junior Processutvecklare till framgångsrika Fuchs!

 

Fuchs har haft siktet inställt på automatisering och har kommit en bra bit på vägen. Nu vill de utöka teamet med en driven person till rollen som Junior Processutvecklare som kommer att arbeta med digital affärsutveckling. I rollen får du arbeta med ny teknik och lära dig allt kring automatisering och integration med hjälp av RPA som är ett viktigt strategiskt kliv i bolaget. Är du nyexaminerad inom IT eller ekonomi med ett intresse för processoptimering? Sök då rollen så pratar vi mer om denna möjlighet!

 

Information om tjänsten

Fuchs har kommit långt från att tidigare vara "Statoil Smörjmedel" till att idag vara ett global bolag med över 100.000 kunder världen över. Fuchs-koncernen är världens största oberoende leverantör av smörjmedel. De fokuserar på deras produkt, ny teknologi och människorna inom bolaget vilket har varit en förutsättning för deras framgång år efter år. Hos Fuchs har du möjlighet att utvecklas långsiktigt!

Professionals Nord söker för Fuchs räkning en junior Processutvecklare som kommer att arbeta nära det processtekniska och med teknologin RPA från Blue Prism. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Fuchs under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Fuchs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

 • Att bli en del av ett företag som är i transformation med oändliga möjligheter till lärande och utveckling. De är inne i en spännande resa med mycket nytt som händer
 • Ett team med coachande ledarskap som vill att du ska utvecklas
 • En roll där du arbetar med frihet under ansvar samt möjlighet att arbeta både remote och även med Norden som arbetsplats
 • En platt organisation där ni hjälper varandra 


Information om rollen

Du kommer att ingå i en grupp om 3 personer där du tar rygg på kollegan Jonas som kommer att lära dig allt han kan inom digital affärsutveckling. Ni har ett starkt kundfokus och kommer att onboarda allt fler avdelningar samt kunder med hjälp av RPA. Nästan allt man kan göra med sin dator kan man istället bygga en automatiserad process med hjälp av RPA. Tanken är att automatisera administrativa uppgifter utan att någon märker att det går via RPA. Målet är att utveckla verksamheten och du som processutvecklare kommer att spela en stor roll i denna framfart.

 


Arbetsuppgifter

Du kommer exempelvis att:

 • Bygga flöden och stötta i det processtekniska arbetet
 • Onboarda fler interna avdelningar samt kunder via RPA
 • Följa upp och förvalt befintliga processer
 • Driva projekt och komma med förslag på nya lösningar


Vi söker dig som

Är engagerad, driven, analytisk och sprider positiv energi omkring dig. Du tycker om logiska flöden och vill lära dig mer inom processoptimering och processmetoder. Vi ser även att du:

 • Är nyexaminerad inom ekonomi eller data
 • Har kunskap inom agila metoder
 • Har kunskap inom Excel

 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: kathinka.evers@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Fuchs

Med 80 år av innovation och 10.000 produkter är FUCHS Lubricants ett av världens ledande smörjmedelsföretag. FUCHS Lubricants Sverige var tidigare Statoil Smörjmedel. Det betyder att de har infrastrukturen på plats för att kunna hjälpa företag, var de än är.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.