Junior C++ utvecklare till stort internationellt fordonsbolag

Har du en avslutad utbildning inom systemutveckling eller liknande och söker ditt första jobb inom C++? Vill du bli en del av en organisation som främjar stabilitet och kompetensutveckling, som längtar efter att få välkomna kreativa och drivna individer som vill föra utvecklingen inom fordonsindustrin fortsatt framåt?

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för kunds räkning en junior C++ utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord men arbeta som konsult hos en av våra kunder. Du kommer sedan att arbeta tillsammans med ett tight team i ett av världens största bolag inom fordonsindustrin med framtiden i fokus.

Till en början kommer du att bli bekant med verksamheten och dina kollegor, för att vidare delta i stora projekt och tillsammans med ditt team bidra till utveckling och tekniska lösningar. Tillsammans med ditt team kommer du bland annat utveckla mjukvaran i bilar samt säkerställa kvalitén för leverantörer. I rollen som C++ utvecklare kommer du ständigt att erbjudas utveckling av alla dess former då företaget ser positivt på att bibehålla och tillvarata alla medarbetares kompetenser. Du kommer att arbeta i ett mindre team vars ambition är att växa, där ett tight samarbete kommer krävas.   

Vi erbjuder dig:

  • En utmanande roll
  • Personlig- och yrkesmässig utveckling
  • En plats på ett globalt företag inom fordonsindustrin

Som regel kräver detta uppdrag ett utdrag ur belastningsregistret vilket vi rekommenderar dig att beställa redan vid en ansökan av tjänsten.

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Vega Carlberg
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

Krav

  • Har en högskoleutbildning inom systemutveckling.
  • Har goda kunskaper inom C++ 

Meriterande om du har kunskap inom nedanstående

  • GIT
  • Phyton
  • Unix/Linux OS & Unix Command Line
  • GoogleTest(C++ Google Testing) & Mocking Framework

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Det är därför viktigt att du som person är noggrann, stresstålig och social, samt att du är en riktig lagspelare då du kommer tillhöra ett team som arbetar nära varandra. 

START: Omgående med viss flexibilitet 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Vega Carlberg

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med andra kandidater innan annonsen stängs ned. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail med har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Vega Carlberg
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.