Utesäljare till Elektroskandia!

Sveriges ledande el-teknikgrossist Elektroskandia söker en driven utesäljare till deras sammansvetsade team i Linköping. Vill du jobb med frihet under ansvar och själv vara med och påverka hur långt din karriär bär? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Elektroskandia efter en utesäljare till Regions öst. Som utesäljare kommer du primärt ansvara över Linköpingsområdet med omnejd.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Elektroskandia. 

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist som arbetar för att bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i deras kunders inköps- och säljorganisation. Man har en stark global räckvidd genom Sonepar-koncernen men har trots sin bredd lyckats bibehålla en familjär känsla inom företaget.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare kommer du erbjudas ett omväxlande och flexibelt arbete där du får möjlighet att jobba med frihet under ansvar för att leverera resultat. Du kommer att ansvara för ett eget kundteam och kundportföljd bestående av både nya och befintliga kunder. Målsättningen är att du skall skapa avtal, utveckla och bredda försäljningen mot Elektroskandia samtidigt som du hittar den bästa lösningen för varje enskild kund och bygger på långsiktiga relationer. Du kommer även vägleda kunder i utbudet efter deras behov det är därför viktigt att du har intresse och förståelse för de produkter som företaget säljer.

För att hitta den bästa lösningen för kund samarbetar du mycket med de tekniska innesäljarna, butikerna samt stödfunktioner i form av logistik och marknad. Ni bildar tillsammans en komplett säljkedja och driver processer från start till mål.

Vi söker dig som:
• Har ett el-tekniskt intresse och en inställning till att ta branschen med storm
• Erfarenhet av något eller några års av försäljning, gärna mot B2B
• Har B-körkort
• Kommunicerar svenska & engelska i tal och skrift

Kommer du direkt från branschen förslagsvis från ett jobb ute på fält eller har koll på marknaden och de produkter du kommer sälja ses det som mycket meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektroskandia.Du är en förtroendeingivande person som trivs i mötet med nya människor där du får bygga nya goda relationer. Du har ett stort eget driv och en inre drivkraft att vilja göra affärer. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig professionellt i samtal med kunder.

Inför en anställning kommer vi genomföra en bakgrundskontroll..

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Therese Klasén
Konsultchef
0768880323

Om Elektroskandia

Elektroskandia – Sveriges ledande el-teknikgrossist har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Vi marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 145 företag i 48 länder, spridda över fem kontinenter.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.