Fransktalande teknisk support till bolag inom bilindustrin!

Är du en driven och kommunikativ person med ett brinnande intresse för teknik och IT? Lockas du av att arbeta i en organisation som dagligen är under tillväxt och utveckling och genomsyras av en prestigelös atmosfär? Ta då chansen att söka tjänsten som teknisk support idag!

Professionals Nord söker för kunds räkning en fransktalande teknisk support. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.

I rollen som 1st line-support kommer du att stötta företagets servicetekniker med IT-ärenden som sker under en daglig basis. Då serviceteknikerna befinner sig runt om i Sverige, Belgien och Luxemburg ska du kunna hantera en dialog på både svenska, engelska och franska. Du kommer att arbeta i ett tight och sammansvetsat team, där ni på ett organiserat och strategiskt vis hanterar ärendena som ett lag. Vår kund kommer att erbjuda dig en gedigen introduktion där du skuggar erfarna kollegor till dess att du är självständig i ditt arbete.

Dina personliga egenskaper är viktiga för hur väl du kommer att trivas i rollen och du behöver därför vara:
• Driven och initiativtagande
• Strukturerad
• Social och kommunikativ
• Intresserad av teknik och IT med en stark vilja att lära dig mer

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och med önskemål från kund kommer alla frågor kring tjänsten att gå direkt till sofie.jonsson@pn.se

Omfattning: Heltid
Start: omgående / enligt överenskommelse
Stad: Göteborg
Kontakt: sofie.jonsson@pn.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.