Markprojektör till Tyréns!

Har du nyligen tagit examen inom bygg, alternativt varit ute på fältet och arbetat på entreprenadsidan och är redo för nästa kliv i karriären? Tyréns grupp inom Infradesign, det vill säga en mark-, och anläggningsavdelning i Umeå som i dagsläget består av flertalet erfarna medarbetare som står redo att välkomna dig med öppna armar.

Vill du vara med och bygga morgondagens Sverige? Nu har du chansen!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tyréns räkning en markprojektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tyréns under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
• Erfaren mentor som finns vid din sida för bästa utveckling
• En väg in i ett innovationsdrivet företag
• Goda utvecklingsmöjligheter utifrån dina egna önskemål

Arbetsuppgifter
Som markprojektör hos Tyréns arbetar du uppdragsbaserat mot deras kunder som bland annat är fastighetsägare, entreprenörer och kommunala beställare. Till en start har du din mentor samt övrig arbetsgrupp som stort stöd och allt eftersom du känner dig trygg i din roll byggs det på med mer och mer utvecklande arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Arbeta med cad-programvaror, excel mm.
• Projektering av mark, gata och väg
• Samarbete med övriga teknikgrenar i infrastrukturuppdrag

Vi söker dig som:
Har en YH- eller ingenjörsutbildning inom bygg/anläggning alternativt arbetat som mättekniker, arbetsledare inom bygg ute på fältet under något års tid och har en motsvarande teknisk utbildning och nu vill ta nästa kliv i din karriär. Du har B-körkort och hanterar det svenska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med kunder och kollegor. Då Tyréns arbetar med Civil 3D och NovaPoint är det meriterande om du har kännedom om dessa sedan tidigare men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tyréns.
Du är vetgirig, nyfiken och vill utvecklas. Du har ett stort teknikintresse och motiveras av att arbeta med den senaste teknologin. Vidare är du självständig, prestigelös och trivs att samarbeta med andra.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.