Junior utvecklare?Se hit för en möjlighet inom försvarsindustrin

Är du nyexaminerad eller junior utvecklare som vill arbeta på spännande uppdrag inom försvarsindustrin? Då har vi goda möjligheter hos oss. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund flertalet utvecklare till uppdrag i Örebro län. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult på långsiktiga uppdrag. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds

  • En marknadsmässig månadslön och trygg anställning hos Professionals Nord 
  • Att få arbeta på spännande uppdrag inom försvarsindustrin

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta inom olika områden beroende på din bakgrund och kompetens. Vi söker därför dig som är systemvetare eller dataingenjör, alternativt läst en YH-utbildning inom programmering. Oavsett om du är en vass C++ utvecklare eller brinner för C# eller annat kodspråk så finns en plats för dig!

Vi söker dig som
har en eftergymnasial utbildning där du läst programmering. Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Då uppdragen är säkerhetsklassade krävs det att du har ett svenskt medborgarskap och du kommer att genomgå en säkerhetsklassning vid anställning. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som konsult hos vår kund. Du är konsultmässig och vill gärna arbeta i konsultrollen inledningsvis. Vidare är du ansvarstagande, självgående och har givetvis ett stort intresse för teknik.  


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro län
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.