Driven student till Sweco!

Är du driven, framåt och sätter ett stort värde av att vara en del av en arbetsgrupp med ett stort fokus på gemenskap? Sweco fortsätter att växa och söker dig som vill få möjligheten att komma in i arbetslivet redan under studietiden.

Ta chansen att bli Swecos nästa stjärnsatsning!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Swecos räkning en student till deras team inom väg, gata och mark.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sweco under studietiden. Intentionen är att du efter examen ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Möjlighet att göra eventuell praktik samt examensarbete kommer också att finnas!

Gruppen har utvecklats mycket de senaste åren och det går väldigt bra. Av den anledningen vill de utöka sitt team, som idag består av 16 medarbetare, med en ny förmåga som vill vara med och tillsammans utveckla gruppen och verksamheten vidare i samma anda. Det finns ett stort fokus på gemenskap och samarbete, där en öppen och positiv kultur är en självklarhet. Du kommer att vara en del av ett team där man sätter stort värde i att utvecklas tillsammans med kunden samtidigt som det är prioriterat att ha kul på jobbet och ge förutsättningar för att hitta en balans mellan arbete och privatliv.

Projekten kan vara utspridda över hela landet och det finns en stor stolthet att få vara med och påverka utvecklingen av miljön och samhället på ett hållbart sätt, vilket du får möjligheten vara en del av!


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Swecos önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som student kommer du få möjlighet att testa på flera olika arbetsuppgifter, hjälpa till i olika projekt och ha ett stort kompetensutbyte tillsammans med dina kollegor.


Exempel på arbetsuppgifter som skulle kunna vara aktuella är:

  • Administrera uppdrag
  • Protokollföra och delta vid olika möten
  • Affärsplanering, förbereda agendor och protokollföra
  • Rapportera, tidplanera, PM
  • Hjälpa till ute i fält
  • Enklare projektering

Du kommer att ha ditt hemmakontor i Swecos mycket fina lokaler i Umeå.


Vi söker dig som:
Läser till Civilingenjör eller en YH utbildning inom passande inriktning och vill ta chansen att starta din utveckling i arbetslivet redan nu tillsammans med Sweco. Vi ser gärna att du är någonstans i mitten av din utbildning och kan arbeta ca en dag i veckan.

Vi tror att dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för hur väl du kommer att trivas och utvecklas i rollen hos Sweco.

Du har ett stort driv och är prestationsinriktad i din natur, där din naturliga nyfikenhet gör att du ser möjligheten att utvecklas i din roll och inom företaget. En positiv attityd till arbetet och gruppen är av vikt då gruppens förmåga att arbeta tillsammans är en central faktor till gruppens framgång. Du är också prestigelös i ditt sätt och har inga problem att ta dig an uppgifter av olika karaktär eller vara en del av en grupp där rangordning inte existerar.
Vidare tror vi att du har ett stort intresse för entreprenad- och byggbranschen.

Läser du en utbildning inom civil- eller högskoleingenjör väg- och vattenbyggnad, samhällsbyggnad eller bygg- och anläggning är det ett plus, men inte ett krav. Det samma gäller om du studerar en kortare utbildning inom samma område. Då mycket av arbetet består av kommunikation med kollegor är det av vikt att du pratar och skriver på svenska och att du känner dig bekväm i det engelska språket.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Information om Sweco
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 18 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang.


Avdelningen för väg, gata och mark besitter kärnkompetens just inom det området. Förutom det hjälper de även kunderna med gestaltning och landskapsarkitektur, fjärrvärmeprojektering och trafikutredningar.

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.