Elektronikkonstruktör till Teledyne FLIR

Har du alltid varit nyfiken på hur värmekameror fungerar och vill gärna vara med att skapa framtidens bästa handhållna värmekameror? Nu söker Teledyne FLIR deras nästa elektronikkonstruktör till kontoret i Täby.

Om Tjänsten
Som Elektronikkonstruktör på FLIR är du en del av hårdvaruteamet som idag fokuserar på Handhållna värmekameror. Idag består teamet av 12 ingenjörer med bakgrund inom mekanik och elektronik.
Hos FLIR får du driva konstruktionsprojekt från Ax till Impa. Här är du med i det kreativa steget när ni tar fram förslag i lera hela vägen till att en färdig produkt är producerad och i bruk! Allt arbete utförs i ett nära samarbete med andra avdelningar såsom mjukvara för inbyggda system, industridesign, inköp och mekanik. Alla avdelningar sitter i samma hus och jobbar tätt ihop på daglig basis.

Du kommer även ha internationella kontakter med leverantörer, de interna och externa tillverkningsenheterna samt med andra utvecklingsenheter inom FLIR.

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och kommer bland annat innebära:
• Digital och analog elektronikdesign för handhållna IR-kameror
• Design eller specifikation av batteri och laddningssystem
• Specifikation, design och kvalificering av trådlös kommunikationsteknologi
• Intern och extern labbtestning av EMC
• Ha kontakt med leverantörer och testlabb

VI söker dig som:
• Har en färdig högskoleingenjör- eller Civilingenjörsexamen inom elektronik eller annan relevant bakgrund
• Svenska och engelska i tal och skrift
• Ett stort intresse inom teknik och elkonstruktion

Vi kommer lägga mycket vikt på dina personliga egenskaper och vill att du gillar att samarbeta, ha kul på jobbet, är riktigt intresserad av ny teknik och har ett driv för ständig utveckling.

Meriterande
Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse för FLIRS teknik och produkter. Det spelar ingen roll om du är nyutexaminerad eller har 5 års erfarenhet, vi ser till att du får rätt utmaning hos FLIR!

Vi ser det som ett plus om du har:
• Arbetserfarenhet med inbyggda Linuxsystem
• Erfarenhet av att jobba med EMC och radiocertifieringar
• Arbetat med batteridrivna system
• Har förståelse för mjukvara och dess samverkan med elektroniken
• Erfarenhet av PCB Layout
• Erfarenhet av trådlös kommunikation (WiFi/Bluetooth/LTE)
• Erfarenhet av bildvisande system och kameror.

Övrig Information
Start: Enligt överenskommelse.
Arbetstider: Heltid
Plats: Stockholm
Ort: Täby

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Täby i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Teledyne FLIR

FLIR är ett globalt och marknadsledande företag inom värmekameror. Företaget designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar marknadsledande produkter inom värmeteknik. Teledyne FLIR fokuserar på att göra skillnad i världen, från att spara energi till att rädda liv. Idag används produkterna i en mängd olika situationer, från att rädda människor som befinner sig i fara, upptäcka farliga ämnen i luften till att navigera säkert i mörker. Vi söker dig som vill utveckla produkter som faktiskt gör skillnad!

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.