Revisionsmedarbetare till SQ Revision & Rådgivning

Har du ett stort intresse för revision och rådgivning med nära kundkontakt? Är du dessutom en engagerad och driven person som alltid ser möjligheterna och lösningarna? Just nu är SQ i ett tillväxtskede och söker efter just Dig, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för SQs räkning en revisionsmedarbetare till deras kontor i Tranås. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SQ.

År 2020 startade Jerker Stenqvist SQ Revision och Rådgivning AB. Jerker har över 20 års erfarenhet som auktoriserad revisor och ekonomisk rådgivare på en större revisions- och rådgivningsbyrå vilket har resulterat i erfarenheter från den allra minsta enskilda firman till större börsbolag. SQ utgår från sitt kontor i Tranås där de arbetar intill och i nära samarbete med Ekonomibyrån. Du kommer därav bli en del av en större gemenskap med ett inspirerande arbetsklimat! 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SQs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Du erbjuds

  • Goda utvecklingsmöjligheter i bolaget
  • Möjlighet att bredda dina kunskaper genom att arbeta med mindre och medelstora kunder
  • En hängiven chef som gärna delar med sig av sin mångåriga erfarenhet som revisor
  • Möjligheten att vara med att driva och påverka uppbyggnaden av bolaget i form av nya rutiner och system 

Arbetsuppgifter 
Som revisor/rådgivare hos SQ kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara kring revision samt rådgivning och kontakter med SQs kunder för att säkerställa ett gott samarbete. Det kan även förekomma arbete med bokslut och deklaration i mindre skala. 

Vi söker dig som:

  • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom revision
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som i skrift
  • B-körkort och tillgång till bil 

Det är meriterande om du sedan tidigare har arbetat inom en redovisnings- och revisionsbyrå. Vi ser också positivt på om du har en lokal anknytning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SQ. Som person har du lätt för att lära, är ansvarstagande och kommunikativ då rollen innebär mycket kundkontakt. Vi ser vidare att du har en analytisk förmåga och är noggrann.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Tranås

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du också skapa din kandidatprofil.  Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på christine.johansson@pn.se. 

Region

Tranås i Jönköpings län

Kontaktperson

Emelie Johansson
Konsultchef
Skicka mail

Om SQ Revision & Rådgivning

Företagets affärsidé är att erbjuda kvalitativ och serviceinriktad revision och ekonomirådgivning till mindre och medelstora företag inom privat och offentlig sektor. SQ Revision & Rådgivning finns där kunderna behöver oss. Vi vill vara en långsiktig samarbetspartner för våra kunder. SQs mål är att erbjuda alla sina kunder en helhetssyn för företaget och företagarens alla ekonomiska och finansiella behov, med ledorden Service och Kvalitet i centrum.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.