Ledande montör - Direktrekrytering till Eltel!

Är du utbildad elektriker och vill ta nästa steg i karriären? Vill du ha en ledande roll i ett expanderande projekt där du tillsammans med ett team säkerställer kvalitet och produktion? Då är detta rollen för dig! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eltels räkning en ledande montör till ett expanderande elmätarprojekt. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eltel. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • Meriterande ledarposition i ett av Eltels största projekt 
  • Möjligheten att leda ditt team mot framgång 
  • Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team
  • En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
  • Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen

Arbetsuppgifter

Som ledande montör hos Eltel leder du ett team på 15-20 montörer och säkerställer att projektet utförs i rätt takt samt att det utförs med den kvalitet dom Eltel är kända för. Du spenderar större delen av din arbetstid ute i fält för att säkerställa montörernas arbete samt för att vara tillgänglig för eventuella frågor och problem. Du har även ansvaret för att utbilda nya montörer i de elmätarbyten som de kommer göra. 

Utöver fältarbetet har du även ansvaret för planeringen av arbetsgrupperna i ditt team samt andra administrativa uppgifter som måste utföras för att projektet ska kunna fortsätta i den takt det hållit fram till nuläget. Till din hjälp har du en erfaren ledningsgrupp bestående av andra ledande montörer, teamledare, projektledare och planerare.

Du arbetar onsdag till onsdag varannan vecka och arbetar tillsammans med samma rotationslag hela tiden.

Vi söker dig som:

Är utbildad elektriker och har utfört alla dina lärlingstimmar samt har ECY-Certifikat och/eller minst auktorisation B. Vi ser även att du har tidigare ledarerfarenhet där du haft ansvar för grupper stora som små, med fördel av elektriker. Då arbetet kräver dokumentation i dels Office-paketet ser vi att du har goda datakunskaper. Vi ser det även som ett krav att du har B-körkort samt kan tala och skriva svenska obehindrat. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som motiveras av tydliga mål och vill driva dina processer framåt med bästa möjliga resultat. Har en förmåga att agera snabbt och är en problemlösare ut i fingertopparna. Du är en person som är bekväm med att ta beslut oavsett situation och agera efter dessa. Du är även en naturlig ledare som har förmågan att sprida glädje i ditt arbetslag. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södra Mälardalen, resor till andra orter kan förekomma 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Ospecificerat i Ospecificerat

Kontaktperson

Jonathan Gerafi
Konsultchef

Om Eltel

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar vi vara på vår gemensamma erfarenhet och kompetens för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät. Vi har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil. Idag har Eltel Networks en komplett marknadsnärvaro i Nordeuropa och är det ledande infranetföretaget, specialiserat på att planera, bygga och underhålla våra kunders el- och telenät med en stark lokal närvaro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.