Junior projektingenjör till Bravida!

Är du en nyexaminerad projektingenjör och en problemlösare med ett öga för detaljer? Sök då tjänsten som junior projektingenjör till Bravida- Tjänsten för dig som vill arbeta med frihet under ansvar, och ge din karriär en rivstart!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en junior projektingenjör! Arbetet som junior projektingenjör innebär spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill arbeta som projektingenjör i en förändelig miljö. Du kommer att vara en del av projektkontoret, vilket innebär ett nära samarbete med engagerade och kunniga kollegor. Tillsammans med avdelningen komplexa projekt kommer du även att arbeta med diverse utmanande och roliga projekt, som bland annat förbifart Stockholm och tunnelbanan.

Förbifart Stockholm är en påbörjad ny motorvägsförbindelse för E4 som ska knyta samman de norra och södra länsdelarna och avlasta infarterna till Stockholms centrala delar och på så sätt minska sårbarheten i Stockholms trafiksystem.

Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bravida under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos Bravida, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team på projektkontoret, kommer du som junior projektingenjör vara delaktig i många olika faser av Bravidas projektarbeten, exempelvis Amazon och Förbifart Stockholm. Du kommer bland annat att:

 • Förbereda och följa upp baslinjer i projekt
 • Samla in data, analysunderlag och information från projekts arbetsprocesser och stödsystem
 • Vara insatt i pågående projektarbete och projektfaser
 • Bistå utvecklingsarbete av stödsystem
 • Granska trender från utfallsdata i projekt
 • Avstämning av tidplaner, resursplaner, inköpsplaner, betalplaner utifrån produktionskalkyl
 • Automatisera informationsflöden i projektprocesser och mellan stödsystem

Vi söker dig som:

 • Har en examen såsom högskoleingenjör, civilingenjör alternativt masterexamen.

Vi ser det även som meriterande om du har:

 • Goda kunskaper av Office-paketen
 • Erfarenhet av att arbeta med projektplaneringsverktyg såsom MS Project, Powerproject, eller Pimavera.
 • Erfarenhet av arbete inom Microsoft 365/ Sharepoint, BI eller Power Automate.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida. Därför tror vi att du är en person med god kommunikationsförmåga, som kan anpassa sig till förändringar samt är initiativtagande och nyfiken. Du har även en förmåga att samarbeta med andra för att uppnå bästa resultat och motiveras av att leverera mest värde för projekten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Bravida

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Dom är idag mer än 10 000 anställda på fler än 150 orter i Norden med huvudkontoret placerat i Stockholm. Bravida installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.