Svetsare till Södergrens Metallindustri

Är du en kvalitetsmedveten svetsare som letar du efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett väletablerat företag som ligger i framkant inom moderna logistikmiljöer? Södergrens Metallindustri söker nu en ytterligare svetsare till deras team, varmt välkommen med din ansökan!

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Södergrens Metallindustris räkning en Svetsare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Södergrens Metallindustri under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Södergrens Metallindustri önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 


Du erbjuds

• Ett varierat arbete
• Möjlighet att driva förändring internt
• En arbetsplatskultur som är prestigelös, flexibel och vänlig

 

Arbetsuppgifter

Du kommer främst arbeta med manuell svetsning. Arbetet utförs i verkstaden och du kommer arbeta nära med kollegor som tillhör ditt arbetslag. För dig som har truckkort förekommer truckkörning i det dagliga arbetet.


Vi söker dig som:

Har en aktuell svetslincens samt relevant utbildning. Vidare ska du behärska det svenska språket i tal och skrift. Meriterande om du har truckkort a1-4 b1-4.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Södergrens Metallindustri. Du har hjärta i det du gör och är noggrann för att säkerställa kvalitet i ditt arbete. Vidare ska du vara flexibel och trivas med att arbeta både självständigt och i team.

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Eskilstuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Malin Qvarsell


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

 

Region

Eskilstuna i Södermanlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om Södergrens Metallindustri

Södergrens Br. Metallindustri AB bildades 1952 i Hällbybrunn utanför Eskilstuna, av Bertil Södergren. Idag är Södergrens en av Sveriges absolut bästa leverantörer inom kvalificerad plåtbearbetning i låg- till mellanvolym, där vår specialkompetens ligger inom laserskärning, stansning och kantbockning. På Södergrens har vi långsiktiga relationer med kunder inom många olika branscher. Vi är flexibla, har korta beslutsvägar och är lyhörda för våra kunders önskemål. Vi är specialister på produktionsteknik och hjälper gärna till med att utveckla och förbättra produkter tillsammans med våra kunder. I detta arbete är vår moderna maskinpark en stor fördel. Den gör att vi alltid ligger i framkant när det gäller produktion och produktutveckling. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.