3rd line support tekniker till TietoEvry Connect!

Inledning:
Har du byggt din egen IT-miljö hemma, automatiserat ditt hem eller äger en Raspberry Pi? Om du känner dig hemma bland dessa buzzwords och har ett genuint tekniskt intresse kan tjänsten som 3rd line support tekniker hos TietoEvry Connect passa dig som handen i handsken. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för TietoEvry Connects räkning en 3rd line support tekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos TietoEvry. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:
• En trygg anställning hos ett välkänt företag med goda interna karriärmöjligheter
• Att bli en del av ett kompetent och erfaret team
• Möjligheten att arbeta till stor del på distans

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker hjälper du kunder att designa, implementera och drifta lösningar kring användarnära tjänster. De vardagliga arbetsuppgifterna innefattar bland annat incidenthantering, konfigurering, planerade underhåll och deltagande i olika projekt. Du välkomnas till ett härligt team och arbetar i nära samarbete med dina kollegor.

Vi söker dig som:
har erfarenhet från servicedesk/1st eller 2nd line/nätverkssupport/on site-uppdrag. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du arbetar mot säkerhetsklassade kunder vilket kräver ett svenskt medborgarskap och en godkänd säkerhetsklassning.

Vi är även intresserade av att komma i kontakt med dig som är Exchange eller Citrix-tekniker till två andra tjänster hos TietoEvry Connect.

TietoEvry Connect tror starkt på "we hire for attitude and train for skills". Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som 3rd line support tekniker. Då arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du är flexibel i din roll. Vidare är du en person som drivs av att jobba i team, lära dig mer inom teknikens värld och att lösa tekniska problem. För att du ska trivas i rollen är du även serviceinriktad och motiveras av att ge god service.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro, Malmö eller Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.