Utvecklare inom projektstyrning till Bravida i Stockholm!

Är du en naturlig problemlösare som vill vara med och utveckla framtidens teknologi i en föränderlig miljö? Sök då tjänsten som utvecklare till Bravida. Tjänsten för dig som brinner för utveckling- i alla dess former!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en utvecklare till Stockholm. Tjänsten som utvecklare på Bravidas Projektkontor innebär spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter, där du kommer att automatisera och strukturera upp avdelningen komplexa projekts intranät. Tillsammans med ett erfaret och drivet team erbjuds du även att utveckla dina kunskaper inom den senaste teknologin.

Komplexa projekt arbetar med flertalet av Sveriges större och mer spännande projekt, varav ett av dessa är Förbifart Stockholm. Förbifart Stockholm ska knyta samman de norra och södra länsdelarna och avlasta infarterna till Stockholms centrala delar. Här spelar du en nyckelroll i att digitalisera och automatisera hanteringen av intranätet i projekt, och på så sätt minska sårbarheten i Stockholms trafiksystem.

Uppdraget som utvecklare till Bravida är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bravida under 6månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Bravida kommer du tillsammans med ditt team digitalisera och automatisera projektets intranät och dokumentationshantering i några av Sveriges mest komplexa och spännande projekt. Du kommer att säkerställa Bravidas målsättning genom att på ett planerat och kontrollerat sätt säkerställa projektleveranserna, genom att bland annat arbeta med:

  • Microsoft 365/Sharepoint till PMO inom projektstyrning
  • Implementeringsprojekt och systemuppgraderingar vid behov i projekten
  • Processutveckling och support av digitala verktyg
  • Stödja projektverksamhet i supportfrågor, samarbete samt hålla internutbildningar
  • Upprätta kravställning till systemleverantörer
  • Granska trender från utfallsdata i projekt

Vi söker dig som

  • Har en examen såsom högskoleingenjör, civilingenjör alternativt masterexamen.

Vi ser det även som meriterande om du har:

  • Tidigare erfarenhet av arbete med intranät
  • Erfarenhet av arbete inom Microsfoft 365/ Sharepoint, BI eller Power Automate.
  • Tidigare erfarenhet av samarbetslösningar och dokumenthantering

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida. Därför tror vi att du är en person med god kommunikationsförmåga, som kan anpassa sig till förändringar samt är initiativtagande och nyfiken. Du har även en förmåga att samarbeta med andra för att uppnå bästa resultat och motiveras av att leverera mest värde för projekten.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Bravida

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Dom är idag mer än 10 000 anställda på fler än 150 orter i Norden med huvudkontoret placerat i Stockholm. Bravida installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.