Fastighets- och driftansvarig till Beyond Gravity

Beyond Gravity har sedan en tid tillbaka befunnit sig på en kraftig expansionsresa. Företaget har växt med både en stor andel intern personal, med nya spännande och omfattande uppdrag samt med en ny produktionsanläggning under uppförande. Nu har du möjlighet att få vara med på en tillväxtresa från innovation till satellitseparationer i rymden med spännande kunder över hela världen.

Information om tjänsten
I den här rollen kommer du att ansvara för Beyond Gravity´s fastighets- och drift frågor. Du kommer att ansvara för att driften bedrivs kostnadseffektivt och med den servicenivå och kvalitet som möter den övriga verksamhetens krav, men även externa krav från myndigheter och andra säkerhetsföreskrifter. I tjänsten kommer du att arbeta tätt ihop med några andra personer i driftteamet och även arbetsleda det dagliga arbetet kopplat till driften av fastigheten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord, vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Drift och underhåll av lokaler och tillhörande utrustning
• Leda supportarbete kopplat till driften av fastigheten
• Budgetering av och uppföljning av löpande kostnader
• Planera för och ta fram budget för underhållsarbeten och ombyggnationer
• Upprätta avtal och service med underleverantörer, t ex renhållning, säkerhet, värme/kyla och avfallshantering.
• Förvaltning av hyreskontrakt
• Skalskydd och brandchefs ansvar
• Hålla i arbetsmiljö- och brandskyddsronder
• Leda och delta i riskbedömningar
• HSSE (health, security, safety, environment) frågor hörande till fastighet och drift

Krav:
• Minst några års relevant arbetslivserfarenhet från en driftledande/fastighetsledande roll
• Grundläggande kunskaper inom brandskydd och säkerhet
• Erfarenhet och/eller utbildning inom arbetsmiljöområdet
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av inköp eller förhandling då det kommer att vara förekommande i arbetet. Vidare är all form av utbildning inom drift och anläggningsförvaltning meriterande.

Vi söker dig som:
Rollen förutsätter att du är ansvarstagande och har för vana att ta egna initiativ och driva projekt i mål. Då arbetsuppgifterna är skiftande behöver du ibland göra prioriteringar mellan vad som är viktigast för stunden att lösa. Därför ser vi gärna att du har arbetat i roller som sätter höga krav på struktur för att allt som planerats blir genomfört i tid.

För att trivas i rollen ser vi vidare att du har servicetänket med dig som en genuin del för att lösa de vardagliga utmaningar som uppstår. Din samarbetsförmåga är god då du i rollen kommer att ha kontakt med flera kollegor och leverantörer. Slutligen har du förmågan att arbeta proaktivt med högt säkerhetstänk och med god förståelse för hur avtal, lagkrav och regelverk påverkar verksamheten.

START: Efter sommaren
OMFATTNING: Heltid

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.