Planeringskoordinator till spännande projekt hos Eltel!

Har du stor datavana, är duktig på att planera och vill vara en viktig del i ett stort spännande projekt? Läs vidare och sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Eltel en planeringskoordinator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eltel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

 • Bonusavtal vid uppfyllnad av mål.
 • Varierande arbetsuppgifter
 • Interna ledarskapsutbildningar 
 • Prince 2 Foundation certifiering
 • Resekostnad och boende vid resor täcks av Eltel
 • Heltidsjobb måndag - fredag med delvis hemmaarbete

Arbetsuppgifter
Som planeringskoordinator så är ditt största ansvarsområde att se till så att allt flyter på på sikt men även det dagliga arbetet samt att du har en helhetsbild över projektet. Du assisterar Senior Project Manager samt Team-ledarna i projektet för att på bästa sätt göra det så enkelt och smidigt som möjligt för teknikerna ute på fält att utföra deras jobb.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

 • Resursplanering
 • Dataanalyser
 • Underhålla MS Project plan för utrullning
 • Följa upp framsteg enligt plan tillsammans med Teamledare
 • Förplanering av kommande projektfaser i framtiden

Dagliga och veckovisa arbetsscheman för teknikerna ute på fält

Vi söker dig som:
Har möjlighet att resa i tjänst då projektet förflyttar sig under tid. Du ska ha viss el-erfarenhet och du ska kunna arbeta i Office-paketet samt MS project planner.
Vidare så är det ett krav på att kunna flytande svenska samt engelska och inneha B-körkort. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet som planerare och arbetat med t.ex. Prince2 eller liknande projektmetodik.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Eltel.
Du är en strukturerad person och är en planerare ut i fingerspetsarna. Du älskar att arbeta mot uppsatta mål och har en god samarbetsförmåga då man arbetar tillsammans med både projektledaren och teamledare.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, måndag - fredag
STAD: Resande tjänst
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Solna i Stockholms län

Kontaktperson

Jonathan Gerafi
Konsultchef

Om Eltel Networks Infranet AB

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar vi vara på vår gemensamma erfarenhet och kompetens för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät. Vi har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil. Idag har Eltel Networks en komplett marknadsnärvaro i Nordeuropa och är det ledande infranetföretaget, specialiserat på att planera, bygga och underhålla våra kunders el- och telenät med en stark lokal närvaro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.