IT-tekniker med kundfokus till Expisoft!

Vill du arbeta på ett innovativt företag som brinner för cybersäkerhet och IT? Är du tekniskt intresserad och redo för ditt nästa kliv i karriären? Då kan rollen som Teknisk Affärsingenjör till Expisoft vara för dig! Expisoft är inne i en expansiv fas och befinner sig i framkant när det kommer till IT-säkerhet, och söker nu dig som vill vara med i utvecklingen av att skydda Sverige! 

Information om tjänsten
Expisoft är ett svenskt cybersäkerhetsföretag som erbjuder produkter, tjänster och lösningar för IT och cybersäkerhet. Expisofts digitala säkerhetsplattform levereras både som en "on prem" och SaaS lösning och används idag av både militära, statliga och kommersiella organisationer. I rollen som Teknisk Affärsingenjör är du en del av Operations teamet, tillsammans med affärsutvecklare, affärsingenjörer, projektledare och förvaltningsledare. 

Du erbjuds:

 • Utvecklingsmöjligheter att växa professionellt hos ett företag som är under stark expansion
 • En nyckelroll mellan kunden och Expisofts utvecklingsavdelning i frågor som rör produktutveckling 
 • Goda möjligheter att bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden

Arbetsuppgifter
I rollen som Teknisk affärsingenjör kommer du att arbeta tillsammans med Operationsteamet tätt ihop med övriga avdelningar i organisationen, samtidigt som du skapar starka kundrelationer. Du är en viktig del i att förstå kundens tekniska behov, och kommer att medverka i hela den affärstekniska processen från uppdateringar i programvara, integration och implementation. Här agerar du stöd mellan kund och säljavdelningen för att stödja användandet av lösningarna som Expisoft levererar. 

Detta innebär att bland annat:     

 • Utföra teknikutvärderingar och bedömningar av kunders IT-miljöer
 • Förbereda tekniska produkt- och företagspresentationer till säljansvarig
 • Arbeta praktiskt med installationer, uppgraderingar, patchning och utbildningar hos kund

Vi söker dig som:

För att trivas i rollen som teknisk affärsingenjör hos Expisoft ser vi att du är mycket tekniskt intresserad, lösningsorienterad och analytisk. Du trivs i miljöer med mycket samarbeten och har vana att hantera flera olika uppgifter på ett strukturerat sätt. Eftersom att Expisoft arbetar med tunga och komplexa säkerhetsfrågor motiveras du av teknisk problemlösning för att leverera allra bästa lösning till kund. Du har även: 

 • Goda kunskaper av både hårdvara och mjukvara, gärna inom Windows Server, Linux OS, PKI, Virtualisering eller nätverk (t.ex Cisco).
 • Teknisk utbildningsbakgrund eller relevant teknisk arbetslivserfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Meriterande:

 • Kunskap i att scripta powershell och/eller Linux script
 • Kunskap i att utföra penetrationstester (identifiera och verifiera sårbarheter i IT-miljö)


För denna tjänst krävs svenskt medborgarskap då Expisoft arbetar med försvarsrelaterade projekt.

Professionals Nord söker i samarbete med Expisoft en teknisk affärsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Expisoft under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..START: Omgående, enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Täby
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Expisofts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Täby i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef
Skicka mail

Om Expisoft

Expisoft är ett svenskt programutvecklingsföretag och en av Sveriges mest erfarna aktörer inom IT-säkerhetsområdet. Vi har utvecklat olika identitets- och säkerhetsprodukter under flera företagsnamn (Bull, Integris, Steria) sedan början av 1990-talet och nu utvecklas produkterna vidare under vårt eget namn Expisoft ”ExpiAccess”. Vår produktfamilj möter samtliga svenska och europeiska IT-säkerhetsstandarder inom Elektroniska ID, PKI, CA och VPN området. Våra kunder återfinns främst hos större organisationer inom offentlig förvaltning, försvaret samt medelstora och stora företag, såväl i Sverige som internationellt. Vår teknik hjälper företag och myndigheter att skydda sina arbetsplatser, sina nätverk och sin information mot olika IT-säkerhetsrelaterade hot som bedrägeri, stöld, manipulering av information, otillbörlig användning, intrång m.m.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.