Frontend/ Fullstack Utvecklare till E-GO E-SPORTS

Vill du vara med och bygga världens snabbast växande fantasyplattform för esport? E-GO revolutionerar nu sättet gejmers kan följa sina lag och spelare, live streama och spela med i turneringar och serier för över de 500 miljoner spelarna där ute!
Nu söker vi dig som har koll på Javascript och React, med ett plus om du har kunskaper i Java. Vi ser fram emot din ansökan.

Arbetsuppgifter 
Hos E-GO kommer du jobba nära företagets utvecklare Navid, som har byggt hela Plattformen, både hemsidan och Appen. Då Navid är tyngre på Backend vill vi nu stärka teamet med en Frontend alternativt Fullstackutvecklare. De tekniker som används idag är JavaScript och React/ React Native och vi ser det därför viktigt att du känner dig trygg i båda språken.

Du kommer fokusera på att sätta ett ansikte på funktionaliteten. Det finns idag mycket som går att förbättra och förändra och det blir ditt jobb att hitta de absolut bästa lösningarna! Här finns det även möjlighet för dig som är intresserad att grotta lite i Data Science då det finns en hel del data efter turneringar och serier som är av värde för Fantasyplattformen.

Som utvecklare i ett litet och familjärt team är man med i många frågor och får vara med tidigt i bestämmandet på hur plattformen ska utvecklas framåt. E-GO söker en långsiktig medarbetare som tillsammans med dom vill bygga bolaget, därför finns även möjligheten att bli delägare i företaget.

Vi söker dig som:
• Har kunskaper i JavaScript och React.
• Är flytande i engelska
• Har jobbat i AWS eller GCP tidigare

Vi ser det starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet eller kunskap i Java, Springboot, Docker, Kubernetes, Nectjs eller FIGMA.
Vi tror du är en person som gillar att jobba i team i nära samarbete med andra. Du gillar att tänka nytt, att vara kreativ och drivs av känslan att få bygga något. Har du dessutom gejmat mycket är det mycket positivt då plattformen är byggd för esport.

E-GO erbjuder:
• Möjlighet till Delägarskap i bolaget
• Jobba med den snabbast växande fantasyplattform för esport som siktar på att bli världsledande
• Du anställs som programmerare, men du kommer få göra väldigt mycket mer som ger utveckling
• Bra förmåner med kontor på Medborgarplatsen
• Möjligheten att få Jobba i ett litet och familjärt team som bygger detta tillsammans och har väldigt kul på vägen

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår E-GOs räkning deras nästa utvecklare. Här kommer du att vara konsultanställd via PN med avsikt för direktanställning hos E-GO efter 6 månader.
Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Medborgarplatsen
Urval: Löpande
Kontakt: Lucas Bryggman

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om E-GO ESPORTS AB

E-GO samlar alla fantasy esport-fantaster på en och samma plattform där spelarna enkelt kan följa sina lag, göra strategiska val och njuta av esport på en helt ny nivå! Idag bygger E-GOGO ett ekosystem där vem som helst kan bli inspirerad av esport världen. Här kan spelare upptäcka nya spel, lag och spelare. Idag stödjer E-GO spel som Counter Strike och Dota 2 samt lanserar Leauge of Legends till hösten. Vidare tittar E-GO på spel så som PUBG, COD och Valorant. Företaget startades med en Vision för 3 år sedan och är idag det snabbast växande fantasyspelet. Med ett starkt team på fyra medarbetare söker nu E-GO sin nästa stora spelare. Företaget sitter mitt i gaminghubben på Medborgarplatsen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.