Konsultchefsassistent till Professionals Nord Örebro

Inledning

Professionals Nord Örebro växer och vi utökar nu vår assistentstyrka. Vill du få en ansvarsfull roll där du får chansen att arbeta med alla delar av rekrytering och samtidigt skaffa värdefull arbetslivserfarenhet? Vi erbjuder dig utbildningar, utmaningar och såklart kommer vi ha otroligt roligt på vägen! Missa inte chansen att bli en del av Sveriges snabbast växande Bemanning och Rekryteringsbolag.

Information om tjänsten

Professionals Nord arbetar med kompetensförsörjning i världsklass – vår strategi innebär skräddarsydda lösningar med avstamp i kundens behov och den lokala marknaden. Hos Professionals Nord är beslutsvägarna korta och möjligheten till att påverka, bidra och förändra är stor. Bolaget i sig har gjort en raketresa med mycket stor tillväxt och förväntas fortsätta växa än mer kommande år.

I tjänsten som konsultchefsassistent arbetar du ungefär två dagar i veckan utöver dina studier. Schema läggs veckovis och baseras på arbetsbelastning nästkommande vecka, samt möjlighet utifrån ditt studieschema.

Hos oss på PN kommer du få alla verktyg för att utvecklas och skapa dig en karriär inom rekrytering. Tuva Adrial på Örebrokontoret arbetar som konsultchefsassistent vid sidan av sina studier och beskriver rollen så här:
"Som konsultchefsassistent finns det många roliga och varierande arbetsuppgifter. Det absolut bästa med rollen är att jag får chans att lära mig nya saker hela tiden och i takt med detta växa i tjänsten. Att örebrokontoret har ett drömgäng till kollegor är också ett stort plus i kanten"

Under sommaren/julen förväntas du täcka upp och vikariera som konsultchef. Du kommer då att arbeta tillsammans med övriga assistenter för att sköta den dagliga verksamheten. På vårt Örebrokontor arbetar i dagsläget vår VD Per Blad, Leveranschef Lovisa Berglund, Säljchef Benny Kaya, Kundansvarig Peter Bengtsson, Konsultchef Emma Grundin och Mia Haaster samt Konsultchefsassistenterna Lea Skånberg och Tuva Adrial där samtliga har erfarenhet från branschen och ser nu fram emot att utöka teamet även ytterligare.

Arbetsuppgifter

Som konsultchefsassistent hjälper du leveransteamet i alla delar av rekryteringsprocessen. Utifrån kravprofil baserad på kundens behov arbetar du med annonsskrivning, urval bland ansökningar, telefonavstämning och referenstagningar. Du kommer att följa en utbildningsplan för att lära dig alla uppgifter och hela teamet stöttar dig längs vägen. När du känner dig trygg i uppgifterna kommer du få möjligheten att hålla egna intervjuer och på sikt egna uppdrag.

• Urval
• Telefonintervjuer
• Administration kring avtalsskrivningar och intervjuer
• Besvara frågor från kandidater via mail och telefon
• Tidrapportering

När du är klar med dina studier finns det goda möjligheter att fortsätta avancera in i en heltidstjänst på bolaget precis som många av våra tidigare assistentstjärnor.

Vi söker dig som

• Studerar en eftergymnasial utbildning och har minst ett 1,5-2 år kvar av dina studier.
• Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar.
• Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta nära kollegorna. Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad, peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet.

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid, ca 2 dagar/vecka
URVAL: Sker löpande
Kontaktperson: Lovisa Berglund, Leveranschef, lovisa.berglund@pn.se

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på lovisa.berglund@pn.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef
0738002131

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.