Servicetekniker till JMS vattenrening

Inledning:

Söker du en varierande roll där arbetsdagen präglas av personliga möten och tekniska utmaningar? Som servicetekniker hos JMS Vattenrening är du experten på plats ute hos kunden för installation, service och underhåll. Du arbetar för att JMS kunder ska få tillgång till friskt vatten på ett korrekt utfört sätt! Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Information om tjänsten

JMS Vattenrening arbetar med att förse hushåll med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Professionals Nord söker för deras räkning just nu en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos JMS Vattenrening under 6 månader. Intentionen är att du efter den perioden ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. På JMS Vattenrening i Norrtälje blir du ett härligt tillskott i teamet som idag består av tekniker, säljare och övrig personal.

Från start erbjuds du en gedigen introduktion av verksamheten samtidigt som du får stöttning av en erfaren kollega. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

 

Arbetsuppgifter

Under introduktionen kommer du att utgå från kontoret i Norrtälje för att sedan ta dig ut till företagets kunder med servicebilen runt om i Stockholm. Vidare på sikt finns det möjlighet att utgå från din bostadsort inom Stockholms län.

Du kommer bland annat att:

• Utföra installationer av vattenreningsutrustningar
• Utföra service och felsökning av utrustning hos befintliga kunder
• Ansvara för uppstart av utrustning i form av testning och driftsättning

 

Vi söker dig som:

• Har jobbat praktiskt med tekniska lösningar sedan tidigare
• Har goda kunskaper i svenska och engelska 
• Har B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av VA eller VVS-branschen sedan tidigare. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen hos JMS Vattenrening. Du motiveras av att arbeta med frihet under ansvar och trivs med att utföra dina arbetsuppgifter självständigt, därför tror vi även att du har ett starkt eget driv. Du tar dig an dina arbetsuppgifter och tar även egna initiativ när så behövs och tycker således om att ha saker att göra. Vidare uppskattar du att knyta nya kontakter och har förmågan att förmedla en god servicekänsla till kunden.

 

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrtälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sanna Ehn

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Norrtälje i Stockholms län

Kontaktperson

Sanna Ehn

Om JMS Vattenrening

JMS Vattenrening förser hushåll över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett sundare vatten. Vi finns nära dig och hjälper dig med allt från analys och installation till underhåll och service. JMS Vattenrening startades 1994 i Örebro med en tydlig affärsidé – att leverera driftsäkra vattenreningsfilter med hög kvalitet till rätt pris. Idag finns vi på ett 20-tal orter över hela landet. Vi är en trygg partner under hela processen och finns med från första kontakt till installation. Vår vision är att med engagemang och närhet ge fler en anpassad och hälsosam vattenkvalitet. Vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för alla att få en vattenrening att lita på.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.