Få en fot in i betongbranschen? Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Vill du vara med och bygga upp något stort? Är du redo att ta dig an en spännande karriär inom cementgjuteri? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi produktionsarbetare till Dahlgrens Cementgjuteri i Skellefteå. Tidigare erfarenhet är inte ett krav utan i denna roll ges du den utbildning du behöver. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Dahlgrens Cementgjuteri räkning en produktionsarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Dahlgrens Cementgjuteri under 6 månader. Intentionen är att du på efter dessa månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Dahlgrens Cementgjuteris önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till jacob.matsson@pn.se

Arbetsuppgifter

Som en del av teamet på Dahlgrens Cementgjuteri kommer du att arbeta med modern utrustning och teknik, samt samarbeta med erfarna kollegor inom branschen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera gjutning och bearbetning av betongprodukter.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan även vara:

• Armeringshantering
• Läsa ritningar
• Enklare svetsning

Självklart får du inledningsvis en introduktion för att komma in i företaget och rollen på bästa möjliga vis.

Tjänsten är på heltid och du arbetar under bekväma arbetstider 06:55-16:00 måndag - fredag.

 

Vi söker dig som

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Dahlgrens Cementgjuteri. Du är en driven och engagerad person med en stark vilja att lära dig och utvecklas. Vidare är du en person som fungerar lika bra självständigt som i grupp. Kort sagt, om du har ett stort driv och en positiv inställning så är du troligen den vi söker!

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, truck- och traverskort är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Region

Skellefteå i Västerbottens län

Kontaktperson

Jacob Matsson
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.