Utvecklare med fokus på Optimizely/Episerver

Professionals Nord söker i samarbete med Centercom en utvecklare med fokus på Optimizely/Episerver. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Centercom. 

Är du utvecklare som liksom Centerom har en särskild passion för Optimizely/Episerver har du hittat rätt. Vi söker nu dig som vill stärka upp det redan mycket starka team av erfarna Optimizely/Episerver utvecklare. Är du certifierad är det bra, om inte ser vi till att ge dig förutsättningarna för att bli det. Du erbjuds ett stimulerande arbete med välkända, trevliga kunder i ett professionellt och erfaret gäng. Centercom sitter i härliga lokaler så centralt man kan på Drottninggatan i Norrköping och har under vintern även öppnat kontor i Stockholm om det skulle passa dig bättre.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Vi söker dig som:

  • Är inriktad på front-end, back-end eller varför inte både och. Det viktiga är att du är en duktig utvecklare och brinner för utveckling på Optimizely/Episerver.
  • Är du front-end inriktad så har du sannolikt förutom grundmurad kompetens inom Optimizely/Episerver riktigt goda färdigheter inom HTML5, CSS3 och Javascript och erfarenhet av något av Angular, React eller Vue.
  • Är du back-end inriktad är du förutom din grundmurade kompetens inom Optimizely/Episerver sannolikt mycket bevandrad inom exempelvis .NET Core, C#, TDD Nunit, Moq, MVC, SQL Server, Rebus, Service Bus, Molnmiljöer (MS Azure, AWS), Azure Devops, GIT/TFS, Micro services etc. 
  • God kommunikativ förmåga i svenska och engelska 

Vi söker kandidater brett så har du en passion for Optimizely/Episerver och tycker att Centercom verkar vara ett spännande företag så skicka in din ansökan, även om du inte kan bocka av alla tekniker ovan!

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Centercom. Du trivs med att arbeta med varierade arbetssätt - både självständigt och samarbete i team. Vidare söker vi dig som är nyfiken och har förmågan att skapa relationer och samarbeta tillsammans med andra genom att agera lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer.

Varför Centercom? 

Som potentiell medarbetare inom en bransch som mer eller mindre skriker efter kvalificerad arbetskraft kan det naturligtvis vara svårt att skilja agnarna från vetet. Vi vet att det finns flera fantastiska arbetsgivare i branschen, alla med sina fördelar. När vi frågat våra medarbetare varför de valt att arbeta hos oss och stanna kvar länge har vi fått flera olika svar. Stimulerande uppdrag, modern teknik, roliga kunder och fantastiska lokaler är några axplock. Andra är att få vara en viktig del av ett team med kompetenta medarbetare där hjälpsamhet, ödmjukhet och professionell attityd är egenskaper som värdesätts högt av alla. Något som nämns återkommande är "atmosfären" – att vi är ett företag där det helt enkelt verkar vara lätt att trivas.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid 
STAD: Norrköping alt. Stockholm 
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Norrköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef

Om Centercom

Som proaktiv helhetspartner eller enskild expertresurs hjälper vårt kunniga, erfarna och engagerade team kunder och partners med hela kedjan från UX/UI till arkitektur, utveckling och förvaltning av digitala tjänster och affärsstödjande webbplatser. Vi har kontor i Norrköping och Stockholm och levererar till en bred mix av spännande nationella och internationella kunder.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.