Produktionsplanerare till ELTEL!


Vi söker nu en tekniskt intresserad person som har fallenhet för att planera och organisera och vill vara med och arbeta i projekt "Förbifart Stockholm". Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Eltel en produktionsplanerare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Eltel. 

Eltel är en ledande leverantör av fälttjänster för el- och kommunikationsnät – infranät. Som produktionsplanerare kommer du att arbeta med drivna och engagerade kolleger i projektet "Förbifart Stockholm".

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltel önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

  • En organisation som är mån om sina anställda 
  • En möjlighet att utvecklas och växa inom företaget
  • En varierande och stimulerande arbete 

Arbetsuppgifter

I rollen som produktionsplanerare på Eltel har du en viktigt roll i projektet där du i samarbete med kollegor driver arbetet framåt utifrån krav och förväntningar från kund. Som produktionsplanerare arbetar du i samråd med platschef, installationschef och rapporterar till din teamledare.

  • Arbeta löpande med förbättringspunkter som rör produktionsarbetet
  • Uppföljning av Produktionstidplan samt resursplanering samt planering tillsammans med platschefen
  • Följa upp egenkontroller, riskanalyser & arbetsberedningar
  • Ta fram progress rapporter och status från interna digitala verktyg och redovisa det till platschefen samt installationschefen

Vi söker dig som:
För att trivas i rollen hos Eltel behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och självgående samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Det är också viktigt att du har en god problemlösningsförmåga och trivs med att förvalta och utveckla både externa och interna relationer.

Krav för tjänsten är att du har god systemvana, där vi ser det meriterande om du tidigare har arbetat med tidsplaneringsverktyg. Vidare behärskar du obehindrat svenska och engelska i såväl tal som skrift samt att du har b-körkort. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, etableringsområden kommer att variera på 2-4 olika platser under projektets gång 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om ELTEL

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar vi vara på vår gemensamma erfarenhet och kompetens för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät. Vi har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil. Idag har Eltel Networks en komplett marknadsnärvaro i Nordeuropa och är det ledande infranetföretaget, specialiserat på att planera, bygga och underhålla våra kunders el- och telenät med en stark lokal närvaro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.