Ledande systemingenjör till världsledande företag!

Vill du anta en nyckelroll och jobba med att leda tekniska utredningar hos ett världskänt företag i Jönköpingsregionen? Vi söker nu efter en ledande systemingenjör med passion för innovationen av lösningar för att förbättra stads-och grönområden. Låter det intressant? Urval sker löpande , så skicka in den ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund efter en ledande Systemingenjör Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du kommer bli en del av ett agilt R&D team bestående av 20 kollegor som jobbar med att leverera innovativa och digitala produkter. Man befinner sig i en mycket expansiv fas och är i ständig utveckling. Man har en öppenhet för att testa ny teknik och verksamhetsmodeller för att möta efterfrågan från kund och den ständiga utvecklingen på marknaden. 

Arbetsuppgifter
Du kommer anta en central roll och agera som projektledare i olika tekniska team med huvudfokus att driva tekniska utredningar inom elektronik, mjukvara, mekanik och digitala lösningar. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer få möjlighet att följa projektet från start till mål.

Exempel på arbetsuppgifter innefattar: 

  • Jobba med systemdesign och kravhanteringsprocesser
  • Analys av funktioner i syfte att utveckla produkter utifrån efterfrågan från kund
  • Skapa designbeskrivningar

Du kommer att spela en central roll i de tvärvetenskapliga tekniska team som inrättats för en specifik teknisk uppgift eller lösning.

Vi söker dig som

  • Har en civilingenjörs utbildning 
  • Har erfarenhet av projektledning eller tekniskt ledarskap med praktisk grund 
  • Har ett gediget intresse av ny teknik 
  • Behärskar Svenska och Engelska i tal & skift

Har du erfarenhet av autonoma system och PLM-verktyget Teamcenter ses det som meriterande för tjänsten. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som är kommunikativ och har en naturlig förmåga att leda en grupp. Vidare är du driven , initiativtagande och har en god arbetsmoral. Rollen kräver att du är öppen för att se nya möjligheter och lösningar för att kunna möta eventuella utmaningar. 

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Jönköping 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Jönköping i Jönköpings län

Kontaktperson

Therese Klasén
Konsultchef
Skicka mail
0768880323

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.