Junior Elkonstruktör till Ledande Fordonstillverkare

Fordonsindustrin är äntligen under förändring och vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Vi letar nu efter fler medarbetare som vill vara med på denna spännande resa!

Information om kundföretaget
Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden – kunden först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer.
Gruppen du kommer tillhöra ansvarar för konstruktion, utveckling samt förvaltning av el- och automationssystem för rigg- och provanläggningsprojekt på företagets världsledande provningslaboratorium.

De ansvarar även för riggsäkerheten vilket till exempel innebär att gruppen programmerar PLC för att övervaka kritiska parametrar så att riggproven ska kunna stoppas på ett kontrollerat samt säkert sätt utan att skada människa och utrustning. Företagets provriggar blir hela tiden fler och med satsningen på elektrifiering av fordon finns det många spännande utmaningar framåt.
Ditt team kommer bestå av 12 kompetenta och seniora personer. Därför satsar vi nu på att få in dig som är mer junior där du som ny inom området kommer få utbildning och stöttning från dina kollegor.

Arbetsuppgifter
Som Elkonstruktör kommer ditt arbeta att variera från nykonstruktion till förvaltning samt även upphandling av nya el- och automationssystem. Här är du gruppens representant i hela utvecklingsprocessen där du kommer att jobba med:
• Planering
• Kravspecifikation
• Konstruktion
• Installation
• Driftsättning
• Dokumentation med uppgiften att säkerställa att företaget har de säkraste och mest kostnadseffektiva elsystemen

Ditt arbete sker främst i CAD-verktyget Electric P8, inget du behöver ha erfarenhet från utan det räcker med att du har kunskaper i liknande verktyg.

Vi söker dig som:
• Har en teknisk utbildning med inriktning på Elkraft eller Automation
• Du pratar flytande svenska och engelska
• Intresse för maskin och personsäkerhetsfrågor

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet inom konstruktion eller som industrielektriker.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget, du är:
• En lagspelare
• Driven, söker aktivt efter nya arbetsuppgifter och gillar utmaningar
• Kvalitetsinriktad
• Ansvarstagande

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Lucas Bryggman

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.