Junior Projektör inom fiber till ELTEL!

Eltel växer så det knakar och vill ha med dig på resan! Vi söker nu en Junior Projektör som vill lära sig från grunden vara med och bidra till infrastrukturen i Sverige. Vill du arbeta i en bred roll med frihet under ansvar? Skicka in din ansökan redan idag så pratar vi mer!

Information om bolaget

Eltel är en ledande leverantör av fälttjänster för el- och kommunikationsnät – infranät. Den tekniska utvecklingen inom branschen går fort och de ligger i framkant. Deras lösningar lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Som Junior Projektör blir du en viktig del av att skapa värde i projekten för Eltels kunder och för samhället i stort. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

 • Att bli en del av ett team som har riktigt kul ihop och som ofta hittar på roliga aktiviteter på och utanför jobbet
 • En organisation där man tillsammans arbetar mot gemensamma mål
 • En möjlighet att utvecklas och växa inom företaget på lång sikt
 • En flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta delvis remote 

Arbetsuppgifter

Som projektör handlar rollen främst om att ha ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du kommer att samarbeta med ditt team som består av 15 personer i rollerna Produktionsplanerare, Projektörer och Byggledare. Du har en viktig roll där du ser till att underlag finns till tekniker och underentreprenader så att deras arbete flyter på så bra som möjligt. Det är en varierande roll där du arbetar på kontor men även är ute på plats för att följa projekten.

Du kommer exempelvis att: 

 • Utföra platsbesök hos kund och samla in information inför projektstart
 • Arbeta med kostnadsberäkning och planering i samråd med bland annat produktionsledare
 • Ta fram handlingar, kalkyler och tidsplaner
 • Beställa material till projekten, söka tillstånd hos myndigheter, göra kostnadsberäkningar 
 • Ha löpande kontakt med beställare, kunder, underentreprenörer och andra intressenter.

Vi söker dig som:

 • Är intresserad av att lära dig mer om branschen och utvecklas i rollen som Projektör
 • Har B-körkort (manuellt)
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift 

Vi ser det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom Fiberteknik.

Som person är du

 • Strukturerad
 • Ansvarstagande 
 • Problemlösande

Du kommer att arbeta som konsult via vår Professionals Nord under den första tiden i rollen. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos Eltel.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Bromma
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

Belastningsregister kommer att stämmas av för samtliga kandidater i slutfas.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om ELTEL

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar vi vara på vår gemensamma erfarenhet och kompetens för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät. Vi har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil. Idag har Eltel Networks en komplett marknadsnärvaro i Nordeuropa och är det ledande infranetföretaget, specialiserat på att planera, bygga och underhålla våra kunders el- och telenät med en stark lokal närvaro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.