Lagermedarbetare till Berlex sökes!

Är du praktiskt lagd, optimistisk och vill arbeta för ett företag som med hjälp av deras tjänster och produkter räddar liv? Just nu söker vi en lagermedarbetare till Berlex i Kungälv. De är ett härligt gäng med olika egenskaper som kompletterar varandra och söker nu dig som vill bli en del av gemenskapen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi tillämpar löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Berlex räkning en lagermedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Berlex, där ambitionen är att du sedan blir överrekryterad. 

Berlex är ett familjeföretag som grundades 1972. Sedan början av 2020-talet har fokus flyttats från produkter till systematiska lösningar, från hemmaplan till den globala arenan. Visionen är glasklar! Ingen ska behöva förlora livet i trafiken! Med hjälp av högteknologisk informationsteknologi kan Berlex erbjuda marknaden innovativa tjänster och produkter som markant höjer säkerheten på våra vägar. Berlex är idag cirka 40 anställda med en omsättning omkring 90 milj. kr.

Berlex har hittills bidragit till att spara hundratals, kanske till och med tusentals liv på vägarna. Nu behöver Berlex bli fler som fortsätter detta viktiga arbete. Vi söker därför dig som vill vara en del av denna utveckling och framtid!
Denna tjänst utgår ifrån Berlex fina lokaler i Kungälv. Här finns en skön avslappnad miljö där allvaret i det vi gör blandas med många skratt och en riktigt härlig gemenskap.

Arbetstiderna är måndag-torsdag mellan 7–16, samt 7-15.00 på fredagar. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Berlex önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med delar av uthyrning och entreprenadlagret. Du hjälper kunder vid behov och är lyhörd gentemot kundens önskemål. Du kommer exempelvis:

  •  Arbeta med ingående och utgående orders
  •  Packa orders som sedan kommer tillbaka efter uthyrning
  •  Renhållning och fixa i ordning tillbakakommande artiklar som sen kan hyras ut igen
  •  Vara behjälplig mot kunder

Vi söker dig som:

  • Trivs med att arbeta praktiskt och enkelt kan ta dig an arbetsuppgifter i den praktiska andan
  • Är en driven person som alltid vill göra sitt yttersta
  • Är social och trivs med att vara behjälplig mot kunder samt kollegor
  • Det är även meriterande om du har datorvana, då administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma efter hand 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
KOMMUN: Kungälv
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Kungälv i Västra Götalands län

Kontaktperson

Adrian Couture
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.