Däckmontör sökes till Däckproffset!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med tunga fordon? Är du på jakt efter ett stimulerande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker! Just nu söker Däckproffset i Luleå däckmontörer. Vill du ha meriterande erfarenhet och få arbeta tillsammans med härliga kollegor är detta en tjänst för dig, läs vidare för att få veta mer!

Information om tjänsten
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, du kommer under de första 6 månaderna vara anställd via Professionals Nord. Tanken är att du därefter blir anställd hos Däckproffset, förutsatt att samtliga är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckproffsets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Däckproffset i Luleå är ett sammansvetsat gäng. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där glädje och skratt genomsyrar dagarna och där du kommer att välkomnas med öppna armar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Däckproffset önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Arbetsuppgifter
Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck på tunga fordon. Vidare kommer du vara behjälplig vid eventuella kundfrågor samt hantering av däckhotellet.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Däckbyte
• Lagerhantering
• Kundkontakt

För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet.
Arbetstiderna är vardagar 07-16 och övertidsarbete kan förekomma.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med tunga fordon, exempelvis med däckbyte eller mek. Du innehar B-körkort samt att du talar flytande svenska. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Däckproffset. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta fysiskt i högt tempo. Då du kommer att arbeta i team tillsammans med dina kollegor tycker du även om att samarbeta. Du är självklart också en person som sprider glädje både till kollegor och kunder!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
Kontakt: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Luleå i Norrbottens län

Kontaktperson

Ronja Lilja
Konsultchef
Skicka mail

Om Däckproffset

Med 100 års erfarenhet från branschen, en av Luleås modernaste gummiverkstäder och en maskinpark i toppklass vågar vi kalla oss just det. Vi brinner för att hjälpa dig att hitta rätt däck till ditt fordon oavsett om det rör sig om en personbil, lastbil eller traktor. Hos oss hittar du kvalitetsdäck och fälgar från världsledande tillverkare. Vi säljer och monterar allt från minsta skottkärrehjul till jättelika däck anpassade till de största entreprenadmaskinerna. Dessutom reparerar, underhåller, tvättar och förvarar vi däck, stora som små.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.