Senior Kundansvarig & Partner till Professionals Nord Göteborg

Vi gör just nu den största satsningen i bemanningsbranschens historia. Vi har anställt branschens absolut bästa medarbetare och söker nu kundansvarig som vill vara med på denna framgångsresa! Som partner får du möjlighet till ett betydande delägarskap i ett högt värderat bolag med möjlighet till vinstutdelning. Du har månadslön från dag ett och en koncern i ryggen som vill att du ska lyckas. Göteborgskontoret har gått som tåget och redan nått fina resultat, vilket banar vägen för en ljus framtid.

Vill du vara med och vinna eller vill du sitta lugnt i båten och vänta på att bli omsprungen? Jag tänkte väl det, sök tjänsten!

Information om tjänsten

"Professionals Nord arbetar med kompetensförsörjning i världsklass, det betyder att vi inte går ut till kunden och berättar vad vi kan erbjuda, utan lyssnar, förstår och skräddarsyr lösningar som passar kunden på riktigt. Vi har lokalt ägande och kompetens vilket gör att beslutsvägarna är korta och den lokala förståelsen stor." - Grundare - Mattias Matsson

Som kundansvarig hos oss arbetar du för att säkerställa tillväxt i regionen, det gör du genom att skapa långsiktiga kundrelationer och nya affärsmöjligheter. Genom ditt arbete bidrar du till att fler personer får möjligheten att göra karriär och att våra samarbetspartners får de absolut bästa medarbetarna. Detta är en av de tuffaste men också roligaste utmaningarna du kan ta dig an.

På vårt kontor i Göteborg arbetar i dagsläget bland annat Josef och Albin, där vi tillsammans har lång erfarenhet från branschen och ser nu fram emot att utöka teamet ytterligare!

"Att få vara en del av ett bolag som genom rätt beteenden, glädje och resultat växer mest i Sverige inom vår bransch är helt magiskt. I Göteborg bygger vi nu vidare på en varm organisation där omtanke och lagarbete genomsyrar gruppen. Jag är superstolt över mitt team och vad vi lyckats leverera. Nu ska vi bara accelerera och det är därför vi med öppen famn välkomnar dig hit! Söker du en arbetsgivare som ger frihet under ansvar och inte bromsar dig? Där ett leende och klapp på axeln är en självklarhet, inte något som står ut? I ett team där alla är vinnarskallar och tillsammans vill nå tillväxt? Kontakta mig eller ansök!" Säger Albin.

 Du erbjuds:

För dig som är beredd att lägga den tid och hårda arbete som faktiskt krävs erbjuder vi en vardag där du får känna att du verkligen gör skillnad och arbetar med kompetensförsörjning i världsklass. Som extra morot erbjuder vi rätt person att bli partner från dag 1. 

 

Arbetsuppgifter
Du kommer in i en expansionsfas för bolaget där karriärvägarna är många. Du kommer sitta i nordstan i nyrenoverade lokaler tillsammans med ett gäng ödmjuka vinnarskallar tillika kollegor.

Dina arbetsuppgifter:

  • Prospektering
  • Kalla samtal
  • Kundmöten
  • Långsiktig kundanpassad tjänsteförsäljning

 

Vi söker dig som:

  • Har minst 1,5 års erfarenhet från försäljning inom bemanningsbranschen med dokumenterade goda resultat
  • Är en person med ett starkt driv och vilja att utvecklas
  • Har ett B-körkort
  • Behärskar det svenska och det engelska språket väl i tal och skrift

Det är meriterande om du har idrottsrelaterad bakgrund.


Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:
FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart!
SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN
LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen


Som person har du en arbetsglädje, är utåtriktad, peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet. (Ett och annat Göteborgsskämt kommer färdas genom kontorslandskapet)
Skicka in din ansökan idag om du vill arbeta på ett företag med hög energinivå och gemenskap!

Tillsammans med Professionals Nord får du en flexibel och nytänkande organisation. Du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Tillsammans ska vi de närmsta fem åren omsätta EN MILJARD, vara med på Sveriges tio-topplista över största bemanningsföretagen i Sverige och samtidigt vara Nordens bästa arbetsgivare.


START: Januari 2022
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på albin.andersson@professionalsnord.se

 

 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.