Arbeta som ledande solcellsmontör med branschens bästa lön!

Vill du vara en del av ett snabbt växande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Har du erfarenhet av sollcellsmontage och vill arbeta i en ledande roll där du får möjlighet att vara med och bygga upp ett bolag från grunden? Arka energy söker nu ledande solcellsmontörer som vill vara med på en spännande resa mot en hållbar framtid med solenergi! Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Information om tjänsten
Arka Energy tillhandahåller grön energiteknik till bostäder, kommersiell och statlig verksamhet. Professionals Nord söker för Arka energys räkning ledande solcellsmontörer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Arka enery.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Arka energys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds

  • Branschens bästa lön som ledande solcellsmontör!
  • En ledade position där du kommer vara med att bygga upp bolaget från grunden
  • Ett flexibelt arbete med stor variation i både arbetsuppgifter som arbetsplats
  • Möjlighet att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi


Arbetsuppgift
Som ledande solcellsmontör kommer du agera ansiktet utåt gentemot Arka energys kunder. Du kommer ha ett övergripande ansvar för ditt team i form av en eller två solcellsmontörer, där du ser till att tidsplan och kvalitet hålls i projekten. Vidare kommer du även ansvara för coachning och upplärning av nya medarbetare. Med hemmet som utgångspunkt kommer arbetet ta plats ute hos kunder runt om i Sverige, vilket förutsätter att du är flexibel då resor över dagen förekommer i arbetet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

  • Montera och installera solpaneler på tak samt förbereda för elektriker
  • Fördela och leda arbetsuppgifter samt se till att installation av solpaneler blir korrekt utfört
  • Säkerställa en god kundupplevelse tillsammans med ditt team

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av solcellsmontage och drivs av att leda och motivera andra att uppnå gemensamma mål. Vi ser även att du innehar B-körkort och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. För att trivas i rollen krävs god fysik och vana att arbeta med händerna då arbetsuppgifterna innefattar tunga lyft som utförs på höga höjder i olika miljöer.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Arka energy. Som ledande montör kommer du vara en central del i företagets kontakt gentemot kund. Därmed värdesätter vi att du är ansvarstagande och har en serviceinriktad framtoning. Vidare har du god samarbetsförmåga och är kommunikativ då du kommer att ansvara för ett team om en till två personer. Du är även flexibel och lösningsorienterad då montering av solpaneler ute hos kund kan innebära oväntade utmaningar.

START: Enligt ök.
OMFATTNING: Heltid, direktrekrytering
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Arka energy

Arka Energy tillhandahåller grön energiteknik till bostäder, kommersiell och statlig verksamhet. Grundarna av Arka Energy har levererat hållbar energi i sydostasiatiska länder i över 10 år. Vårt mål är att vara marknadsledande inom kostnadseffektiva energilösningar som gör det möjligt för våra kunder att flytta sina energibehov till förnybara källor.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.