Intern IT-tekniker sökes!

Här är tjänsten för dig som är kreativ och har ett brinnande intresse för datorer. Som It-tekniker hos vår kund blir du en viktig funktion i en verksamhet full av utveckling och spännande utmaningar. Tjänsten passar dig som drivs av att supporta andra personer i IT-tekniska frågor på ett företag med kvalificerad arbetskraft och många intressanta frågeställningar. Skicka in din ansökan redan idag!

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en intern It-tekniker. Vår kund är ett internationellt IT-konsultbolag som finns i flertalet länder och i städer runt om i Sverige.
De behöver nu förstärka teamet med en IT-tekniker som kommer att arbeta med intern IT-support mot såväl internationella som nationella kollegor. Med sin världsledande produkt bygger de kundunika lösningar där nya uppdrag och utmaningar avlöser varandra. Arbetstiderna är måndag till fredag 08:00-17:00, där kvällsjobb kan förekomma om uppdateringar behöver göras under kvällstid.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

 

Arbetsuppgifter

Som intern IT-tekniker är ditt främsta uppdrag att supporta internt anställda så som systemutvecklare, tekniska projektledare m.fl. Du ger service kopplat till företagets interna system till dina kollegor på kontoret samt kollegor på avdelningar runt om i Sverige och världen. Du arbetar löpande med såväl IT-säkerhet som informationssäkerhet.
Du kommer att tillhöra något av kontoren i Sverige och oavsett var du kommer att spendera dina dagar blir det på ett kontor med mycket aktiviteter.

Fler exempel på arbetsuppgifter:
• Hantera problem med klienter (klientsupport) som dyker upp på daglig basis.
• Felsöka och uppdatera vid problem.
• Hantera och administrera licenser och konton.
• Beställa materiell utrustning och mjukvara.

 

Vi söker dig som
Har grundläggande kunskaper inom IT-kommunikation och IT-säkerhet, gärna med kunskap inom ISO 27001. Vi ser gärna att du har arbetat ett par år inom IT eller har erfarenhet från utbildning och fritidsintresse. Då du kommer att arbeta med både nationella och internationella kollegor talar du och skriver flytande på såväl svenska som engelska.


Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Viktigast av allt är att du förstår vikten av att ge bra service och motiveras av att arbeta under stort eget ansvar med dina arbetsuppgifter. Attityden betyder väldigt mycket och för att passa in i rollen ser vi att du har en positiv inställning till problemlösning och att hjälpa andra.

 

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: konsultchef Linn Östin, linn.ostin@pn.se


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Linn Östin
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.