Junior utvecklingsingenjör till ledande fordonstillverkare!

 

Här har du möjligheten att ta nästa steg efter din examen hos en av Sveriges största fordonstillverkare i Södertälje! Har du ett genuint intresse för fordon kommer du trivas riktigt bra i rollen eftersom du får följa mjukvaran och hur det påverkar det mekaniska. Sök rollen redan idag så pratar vi mer!


Information om tjänsten

De utvecklar idag diagnosstödet för företagets system för lastbilar och bussar inom en ständigt växande flora av nya produkter så som autonomi och elektrifierade fordon. Nu söker vi dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med dem, så att deras avancerade diagnossystem fortsatt skall vara det bästa på marknaden. Era leveranser påverkar direkt mekanikernas vardag och underlättar för alla verkstäder. Rollen innebär att utveckla felsökningsmetoder i ett nära samarbete med system- och funktionsägare i utvecklingsprojekten. 

De värderar kreativitet, problemlösning och kritiskt tänkande högt och gruppen kännetecknas av att alltid vilja leverera bättre lösningar till deras kunder. Gruppen tillämpar ett agilt arbetssätt där ni hjälper varandra att lyckas som ett team.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Teamet består av 15 personer och din roll innebär att utveckla diagnos- och felsökningsmetoder, implementera och testar dem på rigg och i fordon. Likt detektivarbete kommer du arbeta med felsökning för att ta reda på hur hårdvaran påverkar mjukvaran och tvärtom. Som utvecklingsingenjör inom diagnos är du servicemarknadens röst i utvecklingsprojekten och jobbar bland annat med att:

 • Kravställa projekt på underhålls- och diagnosvänlig konstruktion och design.
 • Ta fram koncept på metoder för felisolering av mekatroniska komponenter och mjukvarufunktioner.
 • Implementera metoder i diagnosverktyget med hjälp av JavaScript-programmering.
 • Verifiera utvecklade diagnosmetoder på rigg och i fordon.


Det är en omväxlande roll där teori varvas med praktiskt arbete och den ena dagen är inte den andra lik. Dina leveranser har en direkt påverkan på mekanikerns vardag och är en viktig förutsättning för lönsamheten hos både företaget och kunderna. 


Du erbjuds

 • En detaljerad plan för din introduktion som kommer vara skräddarsydd för dig och din första tid! Din närmsta chef Daniel är en mycket snäll, positiv och lugn person som vill att du ska utvecklas långsiktigt inom de områden du brinner för mest!
 • En position i ett väl etablerat bolag med oändlig möjlighet till utveckling
 • Möjlighet att ta C-körkort vilket kommer ge dig ännu bättre förutsättningar att testa tekniken i fordonet.
 • En möjlighet att vara en viktig del i utvecklingen av världsklassig mjukvara
 • Flexibel arbetstid både från kontor och hemifrån.
 • Bor du i Stockholm erbjuder kunden direktbuss mellan Stockholm och Södertälje fram till kontoret.

 


Vi söker dig som

 • Har ett stort privat intresse för fordon
 • Besitter grundläggande kunskaper inom programmering är intresserad av att lära dig JavaScript.
 • Har relevant ingenjörsutbildning inom exempelvis mekatronik eller motsvarande
 • B-körkort
 • Flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift

 

För att trivas i den här rollen tror vi att du är driven, ansvarstagande och kvalitetsmedveten i allt det du tar dig an. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor så har du lätt för att skapa kontakter och är lyhörd. Du har även lätt för att sätta dig in i nya utmanande tekniska frågeställningar samt har en god förmåga att förstå vad som är viktigt för kunden. Med ansvar för systemen bör du trivas med att arbeta strukturerat och vara bra på att prioritera och planera ditt arbete. Utöver detta ser kunden att du har ett stort teknikintresse och ett engagemang att förmedla dina kunskaper med teamet.

Känner du igen dig i texten ovan uppmanar vi dig att söka redan idag då vi behandlar urvalet löpande!START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: kathinka.evers@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.