Underhållsingenjör till Granitors avdelning Aenigma

Vill du ta chansen att komma in på ett företag som utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare? Hos vår kund arbetar du som konsult inom fordonsindustrin och andra tyngre industrier samt energianläggningar med fokus på underhåll och produktion. Du är med i hela projektet från start till mål och får på så sätt se resultatet av ditt arbete.
Du ges alla förutsättningar att snabbt utvecklas inom ditt område genom vidareutbildningar och arbete med erfarna kollegor som alla vill se dig lyckas i rollen!

Arbetsuppgifter
Som Underhållsingenjör kommer du tillsammans med en grupp om cirka 20 konsulter arbeta på konsultuppdrag hos olika kunder runt om i Sverige. Du medverkar bland annat i investeringsprojekt och är delaktig i alla moment, från förstudie, projektering och inköp till driftsättning.

Arbetsuppgifter i ett investeringsprojekt är till exempel att:
• förbereda upphandlingsunderlag och teknisk kravställning
• Ge input vid konstruktionen av anläggningen utifrån underhållsmässighet
• Säkerställa att ritningar och annan anläggningsinformation finns på plats
• Bygga upp förebyggande underhållsplaner, samt reservdelsstrategier
• Medverka vid maskinbesiktningar och leverantörsbesök.

Hos vår kund finns goda möjligheter att utvecklas och ta kliv i din karriär. Du kommer bland annat att få en individuell kompetensutvecklingsplan samt mentorskap från Idhammars Seniora konsulter.

Vi söker dig som:
• Har eftergymnasial utbildning som maskiningenjör eller annan närliggande utbildning.
• Du har körkort och hanterar svenska och engelska språket i tal och skrift då det krävs i dialog med kunder.
Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat inom fordonsbranschen, men inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund.

Det absolut viktigaste är att du vill utvecklas och vågar ta dig an nya utmaningar inom industrin. Vidare ser dig själv som en lagspelare som vill leverera goda resultat mot såväl kollegor som kunder.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning Underhållsingenjörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

START: Oktober/November
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Granitor

Aenigma är ett pussel av unika kompetenser med en bred teknisk kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Med en trygg koncern i ryggen och en kultur där samarbetet är nyckeln till framgång, skapar Aenigma de bästa idéerna och utvecklar lösningar tillsammans med våra kunder. Dom är idag runt 100 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Avesta, Lysekil och Stenungssund. Som konsult arbetar man i nära samarbete med olika discipliner inom projektteamet och får därmed inblick i flera delar av projekten. Grundstenen i vår verksamhet är ett nära och stödjande ledarskap där fokus ligger på varje medarbetares utvecklingsresa. Vi tror att denom kan påverka sin vardag trivs med sitt arbete och växer som människa.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.