Projektör till ELTEL!


Vi söker nu en person som har fallenhet för att planera och organisera och vill arbeta för att främja infrastrukturen i Sverige. Trivs du med att ha mycket igång samtidigt och dessutom är redo för en utmaning, läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten

Eltel är en ledande leverantör av fälttjänster för el- och kommunikationsnät – infranät. Som projektör blir du en viktig del av att skapa värde för Eltels kunder och för samhället i stort.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltel önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds

 • En organisation där man tillsammans arbetar mot gemensamma mål
 • En möjlighet att utvecklas och växa inom företaget
 • En flexibel arbetsplats där frihet under ansvar beskriver arbetsmiljön  

Arbetsuppgifter

I rollen som projektör på Eltel arbetar du tillsammans med 12 kollegor i projekt som varierar i storlek och längd. I nära dialog med inblandade aktörer arbetar du utifrån kravställning med material till ekonomi inom projekten. Du har en viktig roll där du ser till att underlag finns till tekniker och underentreprenader så att deras arbete flyter på så bra som möjligt. Det är en varierande roll där du arbetar på kontor men även är ute på plats för att följa projekten. 

 • Arbeta med kostnadsberäkning och planering i samråd med bland annat produktionsledare
 • Framtagning av handlingar, kalkyler och tidsplaner
 • Utförande av riskanalyser
 • Arbeta med beställningar för befintligt byggprojekt
 • Nära dialog med interna aktörer byggledare, projektplanerare och tekniker
 • Arbetet innefattar även extern dialog med ledningssamordnare, kunder och byggen 

Vi söker dig som:

 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med fiber 
 • Har goda kunskaper inom AutoCAD
 • Har goda kunskaper inom Office programmet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift 

Vi ser det mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet som projektör alternativt har arbetat som nätplanerare, tekniker eller har utbildning i fiberteknik.

För att trivas i rollen hos Eltel behöver du vara kommunikativ, strukturerad, prestigelös och självgående samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Det är också viktigt att du har en god problemlösningsförmåga och trivs med att förvalta och utveckla både interna och externa relationer.

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en projektör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under den första tiden. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kundföretaget.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, Bromma
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om ELTEL

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar vi vara på vår gemensamma erfarenhet och kompetens för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät. Vi har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil. Idag har Eltel Networks en komplett marknadsnärvaro i Nordeuropa och är det ledande infranetföretaget, specialiserat på att planera, bygga och underhålla våra kunders el- och telenät med en stark lokal närvaro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.