Sales support till Sharp

Inledning:
Är du en person som trivs med administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du får variera det med såväl kundkontakt som dialoger inhouse? Hos Sharp blir du en del av ett sammansvetsat team om sex personer som tillsammans arbetar för att ge bästa möjliga leverans till deras kunder.

Låter beskrivningen som dig? Skicka in en ansökan till tjänsten!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sharps räkning en Sales Support. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sharp från November 2022 till slutet augusti 2023. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning på uppdraget.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
• En fot in i en stor organisation med många karriärvägar
• En hängiven arbetsgrupp som agerar som mentorer i startskede
• En variationsrik vardag

Arbetsuppgifter
Som Sales support utgör du en viktig del i kedjan mellan säljare och slutkund. Du är med och administrerar och kompletterar inkommande orders från sälj, lägger upp nya kundbilder i system och för dialog tillsammans med slutkund för att upprätta en leveransplan. Vidare är du behjälplig vid framtagning av forecast och leverantörsfakturor.

Tillsammans med dina sex kollegor på avdelningen samarbetar ni för att ständigt förbättra och utveckla rutiner och arbetssätt.

Vi söker dig som:
Behärskar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift då det krävs i dialog med företagets kunder. Vi tror att du har arbetat med någon typ av kundsupport sedan tidigare, men det är inte ett krav för tjänsten. Har du arbetat i SAP sedan tidigare är det meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sharp.
Du är lösningsorienterad, serviceinriktad och älskar kundkontakt. Vidare ser vi att du är kommunikativ och strukturerad.

START: November
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Jacob Matsson
Konsultchef
0738005038

Om Sharp

På Sharp - kända över hela världen för våra innovativa produkter och lösningar - är utmaningen att skapa balans mellan arbetstid och fritid, med produkter som förbättrar människors liv både på jobbet och hemma. Våra produkter och tjänster för företag kan öka produktiviteten och minska kostnaderna, medan vårt utbud inom hemelektronik ger dig mer njutning, ökad komfort och öppnar nya perspektiv i din vardag.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.