Automationsingenjör till HELAB sökes i Lysekil!

Vi söker just nu en automationsingenjör/PLC-programmerare till Helab i Lysekil! 
Som automationsingenjör/PLC-programmerare på Helab får du arbeta med PLC-system och automationssystem i nya anläggningar, på eftermarknad och ibland även med service- och underhållsarbeten ute hos deras kunder. Du kommer vara placerad på kontoret i Lysekil och är med från början i projekten, du deltar i montage- och tillverkningsprocesser, elkonstruktion, installationer och idrifttagningar. Allt sker i nära samarbete med kunder där du bland annat deltar i projektmöten och liknande. Dokumentation är också en av dina arbetsuppgifter. Att du vill vara med och påverka och ge egna synpunkter som bidrar till utveckling, är något som vi förutsätter.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Helab med ambitionen till en potentiell överrekrytering om samtliga parter är nöjda. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Helabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Vi söker dig som...
Har tidigare erfarenhet av programmering och en eftergymnasial utbildning, samt förståelse för svensk elstandard. Det är en fördel om du har arbetat med PLC-systemen från Siemens/Mitsubishi och om du har kunskaper om pneumatiksystem. Det är meriterande om du har erfarenheter från elbranschen som exempelvis industrielektriker eller elkonstruktör. 

Krav

  • B-körkort
  • Flytande svenska i både tal och skrift
  • Grundförståelse för svensk elstandard 

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker är flexibel, självgående och strukturerad. Hos dig finns ett genuint tekniskt intresse och du är en analytisk samt lyhörd person som kan inspirera människor i din omgivning. Du har förmåga att snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna och du kan växla mellan olika uppgifter. Du klarar av att ha en viktig självgående roll parallellt med att du tillhör och samarbetar i team. Projektformen är du van vid och du vet hur man både startar och avslutar projekt. Att det blir stressigt ibland är inget problem för dig.

START: Vi hanterar löpande urval 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Placering på kontoret i Lysekil
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Lysekil i Västra Götalands län

Kontaktperson

Adrian Couture
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.