Söker du ett sommarjobb? Se hit!

Inledning:

Studerar du och letar efter ett jobb under sommarveckorna? Perfekt! Assist Workshop öppnar upp möjligheten för dig som är intresserad av ett fysiskt arbete nu i sommar med chans till förlängning på deltid under studierna!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Assist Workshops räkning dig som kan hjälpa den ordinarie personalen med utkörning av vitvaror och TV-apparater i sommar. 

Behovet gäller främst dessa perioder: 
• Vecka 22: Endast Fredagen
• Vecka 23: Hela veckan måndag till fredag
• Vecka 24: Hela veckan måndag till fredag
• Vecka 29: Hela veckan måndag till fredag
• Vecka 32: Endast Måndagen
Eller
• Vecka 30: Hela veckan måndag till fredag
• Vecka 31: Hela veckan måndag till fredag

Arbetstiderna är initialt vardagar 8-17. Det finns även chans till förlängning på deltid efter sommaren. 

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Assist Workshop under din anställningsperiod.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Assist Workshops önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

 

Arbetsuppgifter

Assist Workshop levererar och hjälper kunder med installation av vitvaror och TV-apparater. Du arbetar tillsammans med en erfaren kollega som har det huvudsakliga ansvaret över leveransen. Du blir en del av ett härligt team som gillar att ha kul på arbetet. Exempel på arbetsuppgifter är:

• Lasta varor och från terminal
• Levererar varor till kunder
• Assistera vid vissa monteringar och installationer

 

Vi söker dig som:

• Har B-körkort

• Har goda kunskaper i svenska

• Har en annan sysselsättning på minst 50%


Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Assist Workshop. Vi är övertygade om att du som person är flexibel och noggrann. Du tar egna initiativ för att underlätta samarbetet med din kollega.

 

START: Vecka 22 eller vecka 30
OMFATTNING: Deltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Information om kundföretaget

Assist Workshop är ett företag som erbjuder god service till sina kunder i form av att leverera varor från dörr till dörr med installation. Allt för att köpet ska bli så smidigt som möjligt. Deras målsättning är att alla deras kunder ska få en snabb och personlig service.

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef
Skicka mail

Om Assist Work

Service av vitvaror och hemelektronik samt installation av vitvaror och hemelektronik, vi åtar oss uppdrag både från företag och privatpersoner.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.