Serviceelektriker till Bravida!

Har du något års erfarenhet som serviceelektriker och är självgående? Söker du en organisation där du får stora möjligheter att utvecklas och kan påverka din egen arbetssituation? Bra, då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bravidas räkning en serviceelektriker till deras verksamhet i Åre.

Vår kund har stora planer på att växa och söker nu dig som vill komplettera deras team. Du kommer att komma till en organisation där du som medarbetare får möjlighet att själv styra din arbetsdag och där det aldrig är långt till beslut. Söker du en arbetsplats där det finns stora möjligheter till utveckling, har du hittat rätt. Organisationen satsar mycket på vidareutveckling, där du utifrån dina intressen kan fortsätta att utvecklas inom organisationen med stark stöttning från din chef.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

  • Frihet under ansvar.  
  • En arbetsplats som arbetar aktivt för en trygg arbetsmiljö. 
  • Bra samarbete med kollegor. 

Arbetsuppgifter
I rollen som serviceelektriker kommer du både att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:

-Utföra service, reparationer och underhåll

-Diagnostisera och lösa problem

-Installera nya elektriska system och utrustning

-Följa upp med kunder efter arbetet för att säkerställa att de är nöjda med det utförda arbetet.

 

Vi söker dig som:
Är utbildad elektriker och har ECY-certifikat, med minst några års erfarenhet av yrket. Vidare är det av vikt att du B-körkort och är tekniskt intresserad.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du gillar att arbeta självständigt och har inga problem att följa instruktioner. Då du även kommer att arbeta tillsammans med andra, ser du den stora fördelen med ett gott samarbete. Du är lösningsorienterad och sätter kunden främst.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Åre
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Åre i Jämtlands län

Kontaktperson

Jacob Matsson
Konsultchef
0738005038

Om Bravida

Bravida erbjuder tekniska helhetslösningar genom fastighetens hela liv – från rådgivning och projektering till installation och service. De är ett stort företag med lokal närvaro över hela Norden. De möter kunderna på plats och tar långsiktigt ansvar för deras arbete. Medarbetarna är deras viktigaste resurs. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och verktyg skapar de tillsammans en hållbar och lönsam verksamhet för dem själva och deras kunder.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.