C++ utvecklare till framgångsrikt telekombolag!

Har du en avslutad utbildning inom systemutveckling och söker ditt första jobb inom C++?
Vill du bli en del av en organisation som främjar stabilitet och kompetensutveckling, som längtar efter att få välkomna kreativa och drivna individer som vill driva 5G-verksamheten världen över fortsatt framåt?

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för kunds räkning en junior C++ utvecklare till deras avdelning Lawful intercept. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord men arbeta som konsult. Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight och tvärfunktionellt team i ett av världens största telekombolag med morgondagens bästa tekniska lösningar, fokuserat på regulatoriska delar av utvecklingen.

Till en början kommer du att bli bekant med verksamheten och dina kollegor, för att vidare delta i stora projekt och tillsammans med ditt team bidra till utveckling och tekniska lösningar på global nivå. Tillsammans med hela bolaget kommer du att medverka kring framställandet och utvecklandet av nya, kreativa versioner inom mjukvara. I rollen som C++ utvecklare kommer du ständigt att erbjudas utveckling av alla dess former då företaget ser positivt på att bibehålla och tillvarata alla medarbetares kompetenser. Du kommer att arbeta i ett team om 6 personer där du under dina första månader ges en gedigen introduktion som under perioden består av täta och regelbundna uppföljningar. Arbetsplatsen nyttjar en hybridmodell där du varvar arbete hemifrån med kontorsjobb. 

Vi erbjuder dig:

  • En utmanande roll
  • Personlig- och yrkesmässig utveckling
  • Utveckling genom interna kurser och utbildningar

Du kommer att arbeta på företagets avdelning Lawful intercept, där du hanterar sekretessbelagt material och information som styrs av lagar och regler. Därför kräver detta uppdrag ett utdrag ur belastningsregistret vilket vi rekommenderar dig att beställa redan vid en ansökan av tjänsten.

Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:
Professionals Nord,
Sofie Jonsson
Kungsportsavenyn 34, 411 36 Göteborg

 

Vi söker dig som

  • Har en högskoleutbildning inom systemutveckling (Yrkeshögskola är ok om du har arbetserfarenhet inom området).
  • Har mycket goda kunskaper inom C++ 

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av SCRUM eller AGILE, samt god förståelse i systematisk utveckling inom större projekt, men det är inget krav för tjänsten. Det är också meriterande om du har erfarenhet utav programvaran GARRIT eller JENKINS, men det är heller inget krav. Vi ser att du har ett stort intresse för mjukvaruutveckling och en stark motivation till att utvecklas inom området.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen. Det är därför viktigt att du som person är noggrann, stresstålig, ansvarsfull och en riktig lagspelare. 

START: Omgående med viss flexibilitet.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med andra kandidater innan annonsen stängs ned. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail med har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.