Junior Certifieringsingenjör till ledande fordonstillverkare

Fordonsindustrin är äntligen under förändring vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Vi letar nu efter fler medarbetare som vill vara med på denna spännande resa!

 

Information om kundföretaget

Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden – konsumenten först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer. Hos vår kund värderas frihet och ansvar och de arbetar i autonoma tvärfunktionella team som tillsammans ansvarar för att driva företaget framåt.

Du kommer att tillhöra en grupp på 10 kollegor som jobbar för att säkerställa att produkten följer nationella lagkrav och regler för samtliga marknader och att den dokumentation som behövs för typgodkännande finns tillgänglig. Vår kund bygger i detta nu en produktionsfabrik i Kina och söker därför en ny kollega till den del av teamet som endast arbetar gentemot den kinesiska marknaden! Gruppen arbetar med godkännanden för lastbil och buss och deras komponenter och system. De behandlar ärenden framförallt inom säkerhet, miljö och emissioner samt materialkravställningar. Teamet ser nu fram emot att välkomna en ny kollega och hjälpa dig att lära dig om den kinesiska marknaden och dess speciella krav. Du kommer att ha tät kontakt med kolleger i Kina och den lokala distributören. Här finns det mycket kompetens att ta rygg på och vända sig till som ny på jobbet!

 

Arbetsuppgifter

Som certifieringsingenjör kommer du att ansvara för det certifieringsområdet som handlar om emissioner och miljöpåverkan. Du kommer bland annat att:

  • Ansvara för planering av dokumentation, provning och data för typ godkännanden som rör motor, buller, bränsletankar och CO2.
  • Ha daglig dialog med produktutvecklingsgrupper, certifieringsingenjörskolleger samt distributören.
  • Driva kundens fortsatta produktutveckling internationellt!

 

Vi söker dig som:

  • Har en relevant ingenjörsexamen - inriktning maskin/elektronik/farkost/mekanik
  • Tycker om att jobba i tvärfunktionellt och med många kontaktytor
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Då du kommer få ett brett nätverk på företaget så gillar du att träffa och arbeta med olika människor, du jobba gärna i team men också självständigt och känner stolthet i det arbete du utför. Vi tror att du att du trivs med att arbeta strukturerat eftersom arbetet kräver att man förhåller sig till lagstiftningar och regler. Du har även lätt för att inhämta information och kunskap och tar därför stort ansvar för ditt eget lärande.

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en certifieringsingenjör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid, möjlighet till 50% remotearbete.
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Filippa Furugren

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.