Vi söker marknadsassistent till Professionals Nord!

Pluggar du mot marknadsföring eller kommunikation och söker världens roligaste extrajobb vid sidan av dina studier inom bland annat sociala medier? PN växer - och så gör vår marknadsavdelning!

Nu söker vi en marknadsassistent som kommer arbeta extra, i nära samarbete med Charlotta som är marknadsansvarig. Arbetet är flexibelt och anpassat efter ditt studieschema och rollen innebär otroligt varierade arbetsuppgifter där vi vet att du kommer stortrivas. Låter det intressant? Ansök redan idag då urval kommer ske löpande.

Information om tjänsten
Som marknadsassistent hos oss sitter du på vårt huvudkontor i Umeå där du får jobba tätt tillsammans med vår fantastiska marknadsansvariga Charlotta. Hon klev in på PN i juni 2021 och har sedan dess haft en spikrak utvecklingskurva och byggt upp grunden för vår marknadsavdelning, vilket gör att hon kommer ge dig alla förutsättningar för att lyckas i rollen. Det viktiga är att du vill lära dig, då kommer du komma långt hos oss!

Hos Professionals Nord är beslutsvägarna korta och möjligheten till att påverka, bidra och förändra är stor. Bolaget i sig har gjort en raketresa med kraftig tillväxt och förväntas fortsätta växa än mer kommande år - vilket innebär stora möjlighet för dig att växa tillsammans med oss och göra karriär även efter dina studier är avslutade i en heltidsanställning.

Vi flyttar till helt nybyggda lokaler vid årsskiftet och står inför en otroligt spännande resa - klart du ska med på den!

Arbetsuppgifter
I tjänsten som marknadsassistent arbetar du med både extern marknadsföring mot kunder och konsulter samt intern employer branding. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att skapa innehåll till våra sociala medier, producera grafiskt material, skriva och bearbeta texter, hjälpa till i planering av olika interna och externa events samt inför våra målresor. Ingen dag är den andra lik och du får verkligen chans att utvecklas inom marknadsföring hos oss!

Du jobbar 1-2 dagar i veckan utöver dina studier och schema läggs veckovis utifrån ditt studieschema och arbetsbelastning.

Vi söker dig som
älskar marknadsföring, innehållsskapande och har ett kreativt öga! Vi tror att du är en person som beskrivs som ansvarstagande, ambitiös och engagerad. Har du tidigare erfarenhet från marknadsföring, sociala medier, foto/film eller liknande är detta meriterande men inte ett krav. Självklart identifierar du dig i våra värdeord; FRAMGÅNG, SNÄLL, LYCKA och tycker om att ha roligt på jobbet!

Vi ser att du studerar inom marknadsföring, kommunikation eller något vi bedömer motsvarande. Krav för tjänsten är även flytande svenska i tal samt skrift och grundläggande kunskaper i Office.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Emelie Steen
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.